woensdag 14 september 2016

Barbas panolux 52 te koop

Vind barbas panolux op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Te koop : zo goed als nieuwe barbas panolux houtkachel inbouw kw vermogen.


Deze kachel is geheel nagekeken en verkeerd in zeer goede. Barbas panolux inbouw houtkachel vorige week nieuwe remplaat ingekomen (zie foto 6). Kachehuis de zevenster het adres voor al u kachels nieuw en gebruikt.

Gaskachel panolux barbas inbouw (schouw is ook te koop zie onze andere advertentie) afmetingen kachel breedte cm. Deze haard is ontworpen om te plaatsen in een bestaande openhaard. Deze aanbieding is eenmalig en geldt alleen voor dit model met referentie THH. De Panolux is al nagekeken door de specialisten van de werkplaats dus kan zo weer aan de slag. De kachel is nog super strak en ziet er prachtig . Deze Barbas (Bellfires) gashaard heeft een nominaal vermogen van ca kW, dus u krijgt uw kamer lekker warm met deze inzethaard op gas.


Lekker comfortabele warmte zonder dat u hout hoeft te hakken! Den Helder, de gratis marktplaats. Barbas Panolux Uw leverancier is Kachelonline.

Wat betekent adviesprijs? De adviesprijs is de advies verkoopprijs die de fabrikant voor enkel de haard heeft opgesteld. Het is een prijs richtlijn voor u als consument. Op basis van uw wensen maken wij een prijs op maat met daarbij de scherpe prijs garantie! Met ventilatiesysteem op snelheden.


Met twee ventilatoren op snelheden Minimale afmeting van uw schouw ;. Onze showroom wordt bijna geopend! Alle houtinzethaarden van Barbas hebben een convectiemantel die via de voor en bovenkant vh toestel de lucht verwarmt en gelijkmatig verspreidt. Modellen Cuatro, Unilux, Universal, etc.


Met zijn afmetingen perfect voor elke huiskamer, hij valt op, maar is niet storend. Zeker niet als de vlammen actief zijn, die . Op Speurders vind je Enkele barbas inzetkachels igst. De unieke charme van een houthaard. Deze inzet-houthaard is van onverwoestbare topkwaliteit voorzien van twee deuren met een panoramisch glasoppervlak . Terug naar resultaten Home Woninginrichting Kachels en haarden Te koop BARBAS Panolux inbouw. Verwachte levertijd: 5-werkdagen.


De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts