maandag 5 september 2016

Hand ventilator met water

Hand Ventilator Met Water Spray. De perfecte gadget om hete middagen mee te verslaan. De hand ventilator met verneveld water heeft een zeer eenvoudige bediening.


Plaats water of ijsblokjes in de tank aan de achterzijde van de ventilator. Het meest bekend zijn de ventilatoren die alleen een verkoelend briesje geven, maar denk ook eens aan een ventilator met water !

Bij deze hand ventilator doe je water of ijsblokjes in het reservoir en als je toe bent aan verkoeling druk je op een knop voor een frisse nevel op je gezicht of lichaam. Heerlijk op een hete dag. Handige nevel ventilator voor op vakantie, thuis of het strand.


Even uw gezicht of lichaam nat sprayen met water is simpel en eenvoudig met deze leuke hand ventilator. Neem deze handige mini ventilator overal mee naartoe. Zo heeft u altijd verkoeling bij de hand ! Handventilator met water spray 3ml bij Fun-en-Feest.

De Ventilator met waterspray is de perfecte manier om even af te koelen op een warme zomerdag. Behalve dat je geniet van een . Soms ben je lekker aan het zonnen, maar weet je eigenlijk niet meer hoe je moet liggen, want het is zo warm dat je beter had kunnen kiezen voor een dagje naar de sauna. Om die hitte iets dragelijker te maken, neem jij voortaan een hand ventilator mee.


Het liefst een met water , om af en toe even een beetje water op je. Bestel online voor de laagste prijs! Vul de onderste helft van de ventilator met water De ventilator is voorzien. De zomer is nu echt in volle gang. Tijdens deze warme dagen verlang je regelmatig naar verkoeling.


Gelukkig hebben wij daarom deze handige gadget om hete zomerdagen mee te verslaan. Hiermee worden die snikhete dagen een stuk draaglijker! Shop with confidence on eBay! Vind mini ventilator op Marktplaats.


Water Spray Ventilator Set of water atomizer hand fan wassersprüher Cooling Set: Amazon. Voor iedereen een voordeel. Groot assortiment met 30.

Piece, Battery, Water Mist Fan, Box. Source from Shenzhen Deligao Mould Plastic Co. Water Vernevelaar volgens het Ultrasoon principe. Door deze vernevelaar in een bak met water te leggen (tussen en 5cm onder het wateroppervlak) ontstaat er boven het wateroppervlak een mist van waterdamp.


In combinatie met bijvoorbeeld waterplanten kan eenvoudig en goedkoop een prachtig object gemaakt . Alles soorten Servetten, eenvoudig online bestellen met snelle levering. Breeze opvouwbare handwaaier met koord. Fiji water zakventilator bedrukken. Bij ons vindt u ook erg handige zakventilators, ventilators met water verstuiver of USB ventilators.


Schrijf vandaag GRATIS in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts