donderdag 22 september 2016

Nefit code 0u

Foutmelding: 0U Opstartfase. De ketel is aan het opstarten. U ziet deze code maximaal minuten tijdens het opstarten op het display.


Oorzaak en oplossing van storingscode 0U van ketel Smartline HR (merk Nefit ). Heeft ketel Smartline HR van Nefit een probleem?

De storingscode Nefit Proline NxT cv ketel staan hieronder in het tabel. L 28 Het gasregelblok wordt aangestuurd. Mijn Nefit economy VR geeft storing 0Y en daarna 0A De driewegklep heeft vastgezeten maar loopt nu weer goed. Heb de klep er uit gehad maar. Toestel is gereed voor gebruik.


Naast het uitlezen van een bedrijfs- of storingscode , geeft de. Nefit Service Tool duidelijke uitleg over de betekenis van een bedrijfs- of storingscode. In geval van een storing zal de Nefit.

Service Tool via een stappenplan samen met de gebruiker analyseren (diagnose) wat de oorzaak van de storing is. Een displaycode zegt iets over de status van het cv-toestel. Displaycodes worden direct in de display weergegeven of staan in het informatiemenu ( § ). Download hier gratis uw Nefit ProLine HRC 24-CWhandleiding. Bekijk en download hier de . Alleen die code 0Y komt steeds weer terug.


Het is mij onduidelijk wat deze code betekent, de laatste keer bleek dat de sensor niet diep genoeg in de boiler zat ( dit na overleg met Nefit ). Hij is inmiddels behoorlijk . Het bedieningspaneel is voorzien van de volgende elementen: Resettoets “c“ (pos. 1). Dit is het geval bij een knipperende display- code.


Voor installatie, gebruik en onderhoud zorgvuldig lezen. Gebruikers- en installateursinstructie hr-toestel. Controleer op storingscodes en voer een reset uit. Sinds hebben wij grote problemen met onze cv installatie. Storingen herkennen en verhelpen.


Uit bedrijf nemen voor een langere periode. U Power Up De waarde op je Nefit CV-ketel geeft aan dat het Power Up.

Dit is een storing, je kunt dit niet zelf oplossen. Graag helpen we je bij de oplossing voor dit probleem. Montage- en installatie-instructie Nefit ModuLine IV 6-1.


Met de storingscodelijst uit de handleiding van uw Nefit EcomLine kunt u dan. Ketel is in ontsteekfase. Watertemperatuur is hoger dan ingesteld;. Conformiteitsverklaring. Voor de Nefit TopLine Compact is de volgende docu-.


Het gasregelblok wordt aangestuurd. Het cv-toestel staat stand-by. Zodra een vergrendelende storing (herkenbaar aan een knipperende displaycode ) optreedt , wordt de pomp.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts