maandag 5 september 2016

Mastiekhoek prijs

Een mastiekhoek (ook wel volle hoek) vult de hoek tussen het dakbeschot en de dakopstand volledig. Afbeeldingen kunnen afwijken met het daadwerkelijke product. Heeft u afwijkende diktes nodig, of mastiekhoeken van PIR?


Verkrijgbaar in steenwol of pir schuim. Mastiekhoek PUR trapezium 100x1m.

Ruw vurenhout 480cm lang voor scherpe prijzen bestellen. Lengte : 100cm Materiaal: Steenwol. Prijs per stuk, € € 63. Spaanderplaatschroef RVS . Deskundig advies en snelle levering. Gewoon perfect geregeld.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor steenwol aanbied.

Levertijd Direct leverbaar. Besteleenheid meter. Meld u aan om onze prijzen te zien! Lees hier meer over de voordelen door klant te worden van Vihamij. Alleen gerelateerde resultaten gevonden.


Helaas hebben wij niets gevonden voor Steenwol mastiekhoek -opstand trapezium. Controleer de spelling van je zoekterm. Misschien heb je een foutje gemaakt. Maak de zoekterm algemener. Hierdoor kan De Isolatieshop voor ieder isolatievraagstuk een passende oplossing bieden, tegen een aantrekkelijke prijs.


Met het aanbrengen van mastiekhoeken zorgen wij dat de kans dat de dakbedekking beschadigd en dat u last krijgt van lekkages, aanzienlijk wordt verkleind! Gelieve in te loggen om prijzen te kunnen raadplegen. Binnen uur verzonden. Aan winkelwagen toevoegen. Bent u op zoek naar mastiekhoeken voor uw platte dak?


Vuren mastiek schroten of klossen(cq mastiekribben) nodig voor uw bitumen dakbedekking?

Verlanglijstje offerteaanvraag. Het offertemandje is op dit moment leeg. Vul daarna bij de produkten van uw keuze .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts