dinsdag 27 september 2016

Agpo econforte storing a01

Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV-ketel te verhelpen. Staan de gaskraan bij de ketel en de hoofdkraan in de meterkast open? Druk op RESET Het toestel wordt gereset.


Draai een kraan open of zet de kamerthermostaat hoger en het toestel zal met zijn opstartcyclus beginnen. Gedetailleerde omschrijving: Met enige regelmaat, lees keer in de week schiet de ketel in Astoring.

Monteur kennerlijk geen ervaring. Stekker omdraaien helpt niet. Ketel resetten en hij werkt prima.


Volgens mij is Aeen ionisatieprobleem en schijnt de warmte wisselaar schoongemaakt te moeten worden. Vewacht dat hier wel kennis . De ketel start op gaat even branden en gaat dan weer uit. Heb onderdelen los gehad ( stekkertje van een printplaat(regeling van lucht en gas!)-gasleiding en een flexibel . Een Astoring bij dit toestel geeft aan dat er geen vlamvorming is of gemeten wordt, controleer of de gaskraan openstaat.

Verder kan het zijn dat de ionisatiepen defect is waardoor er geen vlamvorming gemeten wordt. Controleer ook of de opening van het condensbak niet verstopt zit want dan krijgt u ook storing A, . Voor het bestellen van onderdelen gaarne het toesteltype en de juiste bestelnummers opgeven. Ondanks de zorg, die aan het samenstellen van deze documentatie is bestee kunnen er drukfouten of suggesties tot verbetering in staan.


Ik heb diverse malen storingen gehad die in mijn ogen relatief makkelijk waren te verhelpen. Bekijk en download hier de handleiding van Agpo Ferroli Econforte HMC Verwarmingsketel (pagina van 1) (Nederlands). AOnvoldoende gas te weinig ionisatie: Gloeiplug defect,gasdruk te hoog, . AGPO , typen ketels: - Econpact - Econforte Wanneer uw merk en type ketel er niet tussen staat dan betekent dit niet dat wij uw ketel niet kunnen onderhouden. Informeer in dat geval bij ons . A = Vergrendelende storing.


Aonvoldoende lucht, controleer luchttoevoer. Als de ketel in rust is geeft hij . AGeen vlamvorming, gaskraan dicht? Controleer de gastoevoerControleer de werking van de gloeiplugControleer de luchtslang op vochtControleer de syphon op verstoppingControleer de werking van de ventilatorIndien bovenstaande in orde is, vervang dan de branderautomaat . E Knippert: Blokkerende storing , heft zichzelf op als de storing weg of opgeheven is (reset helpt. niet).


Pobierz i zobacz instrukcję AGPO ECONPACT SERVICE HANDBOEK Centralne ogrzewanie online. Kliknij, aby przejść do pobrania AGPO ECONPACT SERVICE HANDBOEK Centralne ogrzewanie za darmo.

Download and view manual or user guide AGPO ECONPACT 50A VERSIE Central heating online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts