woensdag 7 september 2016

Zehnder mechanische ventilatie

Met mechanische ventilatie wordt de basis gelegd voor een optimaal binnenklimaat. Mechanische ( vraaggestuurde) ventilatie. In deze brochure maakt u kennis met mechanische ventilatie -oplossingen specifiek voor de woningbouw, zowel voor nieuwbouw als renovatie.


Optimaal binnenklimaat met . Deze zender is radiografisch en zeer gemakkelijk te koppelen aan uw Stork Comfofan mechanische ventilator of aan uw Stork WTW-unit. U kunt ook meerdere draadloze zenders aan uw mechanische ventilatie systeem koppelen.

Bent u op zoek naar een onderhoudsarme compacte ventilator (vierkant model) in een modern design? Bestel dan eenvoudig en snel de Stork Comfofan S mechanische ventilator online bij Ventilatieland. De stilste woonhuisventilator. De energiezuinigste woonhuisventilator.


Eén op één te vervangen. Zehnder JE StorkAir zijn zeer zuinig en stil. Makkelijk te monteren en onderhouden. Uit te breiden met verschillende sensoren en. Uitleg over het inregelen van de ComfoFan S.

Wij willen onze mechanische ventilatiebox op wisselstroom laten vervangen door een zuiniger exemplaar op gelijkstroom. Als het even kan vraaggestuurd. Als je zoekt naar geschikt systemen kom je de volgende tegen: 1. Vervuilde binnenlucht wordt via een elektrische ventilator afgevoerd.


Verse buitenlucht komt op natuurlijke wijze door ventilatieroosters weer in . We hebben toen de buizensysteem van de mechanische ventilatie laten inkorten ivm ruimtegebrek, Dit is allemaal netjes verlopen. Bekijk informatie over evenementen en tickets. Bestel WTW filters en complete units direct bij de fabriek. Ook badkamerventilatie , verwarming.


Vandaag bestel morgen in huis. Omdat de fabrikant graag het vertrouwen uitspreekt in haar producten, krijg je jaar garantie op de ventilatie boxen. Stork Air onderdelen voor units vanaf eind jaren 70.


OVERZICHT OUDE VENTILATOREN: Oude ventilatie units OUDE WTW-units: Oude ventilatie units. De ComfoAir Compact is ontworpen en gefabriceerd voor toepassing in “ balansventilatiesystemen ”. Elk ander gebruik wordt gezien als onbedoeld gebruik en kan leiden tot schade aan de ComfoAir Compact of persoonlijk letsel, waarvoor de fabrikant niet aansprakelijk kan worden gesteld. De fabrikant is niet aansprakelijk . De ComfoFan S werkt namelijk in tegenstelling tot oudere type ventilatiesystemen op gelijkstroom. Deze ventilatiebox staat garant voor een relatief lange .

In energiezuinige woningen wordt vaak mechanische ventilatie toegepast. Dat is een systeem met natuurlijke toevoer en mechanische afvoer van ventilatielucht. Het systeem bestaat uit ventilatieroosters in de gevel, afzuig- punten op verschillende plaatsen in huis en luchtkanalen die naar een centrale ventilatie - unit leiden, . De lucht in uw woning zal op gecontroleerde wijze continu ververst moeten worden. Woonhuisventilatie : waarom? Eenmalig onderhoud en reiniging van de mechanische ventilatie unit en de ventielen.


Inclusief meting van de afzuigcapaciteit en afstelling van het systeem. Ze leveren een compleet. Brochure: Catalogus mechanische ventilatie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts