vrijdag 9 september 2016

Zehnder luchtverdeelsysteem

Door de flexibiliteit van het ventilatiekanaal is het mogeljk tijdens het installatieproces het leidingtraject aan te passen zonder dat dit de werking . Frisse lucht is erg belangrijk in uw woning. Een luchtverdeelsysteem wordt echter al snel geassocieerd met lawaai. StorkAir bewijst het tegendeel.


Hygiënisch en geruisloos wordt gebruikte lucht afgevoerd en frisse lucht toegevoegd met een prettig woonklimaat tot gevolg. Een belangrijke component van ventilatie is luchtverdeling.

Een uitgekiende combinatie resulteert in een optimaal werkend ventilatiesysteem, uitstekende luchtkwaliteit en een hoog ventilatiecomfort. Toepasbaar in zowel nieuwbouw als renovatie. Verwarmings- en koelplafondsystemen. Zehnder luchtverdeelsysteem D. Eenvoudig en gebruiksvriendelijk luchtverdeelsysteem. De luchtverdeling vindt plaats via ronde.


Een goedwerkend ventilatiesysteem is een combinatie van een kwalitatieve ventilatie-unit met ene performant luchtverdeelsysteem. Het is toepasbaar op elk gangbare ventilatiesysteem, . De ronde of ovale kanalen lenen zich voor montage in beton of chape, wandmontage of in opbouw.

Alle flexibele kanalen zijn . Het luchtverdeelsysteem zorgt voor een optimale binnenluchtkwaliteit in vrijwel ieder gebouw. Deze kanalen zijn ideaal voor instort in beton. Dit maakt het luchtverdeelsysteem uitermate geschikt voor elk nieuwbouwproject . Bestel WTW filters en complete units direct bij de fabriek. Ook badkamerventilatie , verwarming.


Vandaag bestel morgen in huis. En zijn wij erkend specialist op het gebied van ventilatie in lage energiewoningen waaronder PassiefHuis. Beide kanalen zijn gemaakt van hoogwaardig, geurloos kunststof ( HDPE) en voorzien van een.


Deze hygiënisch hoogwaardige oplossing met Clinside patent. Dankzij haar compacte afmetingen (B 1mm en H. mm) kan de . Luchtverdeelsysteem met ingebouwde . Het balansventilatietoestel ComfoD recupereert tot energie uit de afvoerlucht en geeft deze vervolgens weer af aan de verse lucht. Met optionele onder- delen kan er be- en ontvochtig verwarmd en gekoeld worden.


Via het luchtverdeelsysteem. Wij staan garant voor een stille ventilatie en . De kwaliteit van de binnenlucht en het comfort voor de. Comfofresh luchtverdeelsysteem en bevindt zich in dit systeem tussen de verdeelbox en de roosterbox.

Hygienisch en geluidsdempend luchtverdeelsysteem. Comfotube slang kan eenvoudig in de verschillende . EPB conform en zeer hoog thermisch rendement. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Eigen serviceteam voor dienst na verkoop.


Overal verkrijgbaar in België via. Heb je geen goede luchtverdeelsysteem dan kan dit slecht zijn voor jouw gezondheid. Ventilatie is tegenwoordig zeer belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts