dinsdag 27 september 2016

Handleiding comfortiser

Vraag er naar bij uw installateur. De comfortiser sluit u tussen de circulatiepomp en het stopcontact aan. Met een temperatuur meter bepaalt de comfortiser wanneer de circulatiepomp ingeschakeld moet worden. Door dit efficiënte gebruik van de circulatiepomp wordt er ruim energie bespaart!


Dit zorgt al voor een terugverdientijd vanaf maanden! Met een pompschakelaar wordt voorkomen dat de pomp uur per dag actief is. Dit gebruikt onnodig veel energie. De handleiding pompschakelaar vloerverwarming bevat informatie over de inhoud van de verpakking, de montage van de pompschakelaar, het in bedrijf stellen en de werking van de pompschakelaar en de . ENERGIEBESPARING RUIM.


TERUGVERDIENTIJD VANAF MAANDEN. EFFICIËNT GEBRUIK VAN DE CIRCULATIEPOMP. LANGERE LEVENSDUUR VAN DE. Normaliter draait een circulatiepomp dag en nacht, zomer en winter.


Als er geen warmtevraag is draait de pomp normaal gesproken door waardoor de warmte feitelijk wordt . Vloerverwarming, wat nu? Uitleg van enkele begrippen. Basic verdeler stadsverwarming. Ultra verdeler stadsverwarming. Riho Thermomotor 230V v2.


Deze pompschakelaar is plug en play en plaatst u voor uw verdeler. U begint direct met geld te verdienen. Comfortiser pompschakelaar voor vloerverwarming.


Het systeem verdient zich binnen een jaar terug. Instelbare pompschakelaar Schakelt pomp uit wanneer mogelijk Terugverdiend in ca. Bevordert levensduur pomp Geluidsreductie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts