dinsdag 27 september 2016

Onderhoudscontract koffiemachine

Voor lang plezier van uw koffiemachine. Professionele service en preventief onderhoud zorgen ervoor dat u lang plezier kunt hebben van uw WMF- koffiemachine en dat u beschikt over een betrouwbare investering. Het onderstaande beschrijft de redenen voor service en onderhoud die garanderen dat uw koffiemachine.


Als u een koffiemachine aanschaft voor op het werk, doet u een aankoop voor de lange termijn. U wilt dat het apparaat jarenlang probleemloos meegaat.

Goed onderhoud is hierbij essentieel. Hoe zorgt u voor goed onderhoud van uw koffiemachines ? In het geval van bruikleen zijn er geen kosten voor het bedrijf en wordt het onderhoud en de aanvulling geheel gratis door de leverancier geregeld. Companeo : Koffiemachine : offertes vergelijken.


Wilt u meer informatie ? Stel uw vraag aan onze experts. Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van het .

Een goede koffieautomaat wilt u graag goed houden. Daarom is het verstandig om regelmatig een onderhoudsbeurt uit te voeren. En wie kan het onderhoud beter uitvoeren dan de partij die uw automaat van a tot z kent?


Daarom kiest u voor de speciale onderhoudsdienst van Campenaer. Onze servicemonteur komt dan . Om nog meer verzekerd te zijn van een langdurig en probleemloos gebruik van uw apparatuur adviseren wij u een afspraak te maken voor een professionele controle van uw apparatuur inclusief een reinigingsadvies: . Deli Rest Service (DRS) is een onafhankelijke, landelijk dekkende serviceorganisatie voor bijna al uw espresso- en koffieapparatuur. Uw eigen monteur heeft altijd backup van een . Met ruim twintig jaar ervaring in de koffiebranche en een team van zo'n vijftien gekwalificeerde monteurs is de zorg voor uw espresso- en koffiemachine bij DRS in . De Koffieboer staat voor: snelle levering en een sublieme service.


Bekijk ons aanbod koffiemachines en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze. Afhankelijk van uw behoefte, kunt u bij een professionele koffieautomaat tevens een servicecontract afsluiten voor reinigen, bijvullen en onderhoud. In bijna elk kantoor staat wel een volautomaat koffiezetmachine, soms met verse melkproducten voor de lekkerste koffie. Voor deze automaten geldt dat naast het dagelijks reinigen en onderhouden ook een full-servicecontract enorm belangrijk is.


Minimaal twee keer per jaar vervangen . Uw onderhoudspecialist lost alle storingen en onderhoud van uw koffiemachine op.

Regelmatige reiniging en onderhoud zorgen immers voor een goed functioneren van uw apparaat. Vakkundig, snel en tegen scherpe prijzen door heel Nederland. Douwe Egberts koffiemachines. Ook voor installaties door heel Nederland.


Volledig onderhoudscontract. Afhankelijk van het type koffiemachine worden er jaarlijks een vooraf vastgesteld aantal preventieve onderhoudsbeurten uitgevoerd. Daarnaast worden technische storingen verholpen zonder dat daar arbeidsloon en voorrijdkosten voor worden berekend.


Wat startte als eenmansbedrijf is door de jaren heen doorgegroeid tot een goed . Welkom in de online shop voor koffiemachines van JURA, de volautomaten in beste Zwitserse kwaliteit. Onderhoud koffiemachine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts