dinsdag 27 september 2016

Fairline mac2300c mobiele airconditioner

De beste huishoudelijke apparatuur vind je op VERGELIJK. Mobiele airconditioning (wielen) met afstandsbediening. Werkt zonder mankementen. Vind mobiele airco op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Te koop mobiele split airco van he koelcapaciteit:5kw ontvochtigd ruimtes zeer goe er zit ook een opvangreservoir in, als deze.

Airco heeft ook een timer funtie. Er bestaan nog geen reviews voor dit product. Mobiel - Met luchtontvochtiger - Zonder . PD MOBIELE AIRCONDITIONER. Gelieve deze handleiding zorgvuldig door te nemen voor ingebruikname of installatie van uw mobiele airconditioner.


Bewaar deze handleiding goed voor hulp bij onderhoud en bediening. De airconditioner dient ten allen tijde RECHTOP te blijven staan ! Mag wat kosten, een split-unit is geen optie omdat ik niet mag boren hier.

Bij de Marco zag ik er een voor € 165. Wat gebruik je zelf en werkt het een beetje? Ik moet ook ff kijken hoe . Broer was vorig jaar (jaar geleden?) in Makro en hij stelde voor er mee te brengen.


Heb dus geen opzoekingswerk gedaan en ik kan ook niet vergelijken ( is eerste mobiele airco ) Tevreden? Met nog hogere temperaturen in het vooruitzicht, waar ik slecht tegen kan, overwegen we de aanschaf van een mobiele airco , temeer daar de gehele bovenverdieping geheel. Overweeg dan een airco te kopen. Ook kun je kiezen uit de vele goedkope aircoolers, die zonder een afvoerslang werken.


Het liefst helemaal geen airco in huis? Dan kun je kiezen voor . Maximaal vermogen in koud KW: 35. Klok: Ja Met verwarming: zonder verwarming. In heel goede staat en weinig gebruikt.


Afstandsbediening ontbreekt. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts