donderdag 15 september 2016

Gaskachel thermocet rose

Prachtig gebruikte goedwerkende gaskachel van het merk thermocet. Vind gaskachel thermocet rose op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Het sfeervolle en nostalgische uiterlijk van deze kachel staat garant voor gigantisch veel gezelligheid in uw interieur.


Deze mooie gaskachel heeft een gesloten systeem en hierdoor kunnen ze dus ook met gemak in een nieuwbouwhuis geplaatst worden. Deze Thermocet Rose classic gaskachel is nu bij ons in de opruiming voor een bodemprijsje.

Deze Rose gaskachel van Thermocet werkt met een open systeem en levert een vermogen van ca. Heerlijke stralingswarmte in een klassiek jasje. De Rose is gemaakt van gietijzer en oerdegelijk.


De Thermocet Rose Classic is een vrijstaande gashaard. De verbrandingslucht komt uit de . Hierdoor kan de kachel ook in de moderne nieuwbouwwoning geplaatst worden. Dit toestel is een gesloten uitvoering. Ook kan deze kachel met een .

Een vrijstaande gaskachel van Thermocet is de Rose , deze vrijstaande haard heeft een sfeervol, nostalgisch uiterlijk, wat een blikvanger in uw interieur zal zijn. Deze haard beschikt over een gesloten uitvoering, en kan hierdoor ook in de moderne nieuwbouwwoningen geplaatst worden. Bij deze kachel is er ook de . De gesloten uitvoering van de Thermocet Rose , directe muurdoorvoer naar achteren mogelijk.


Met de aanschaf van deze gaskachel wensen wij u veel stookplezier. Lees deze instructies zorgvuldig voordat u de kachel plaatst en in gebruik neemt. Bewaar deze instructies goed. In geval van storing steeds opgeven: type en serienummer. Bij aflevering dient u direct het toestel op eventuele . U bent geïnteresseerd in een Thermocet Rose classic gaskachel ? Vraag direct de scherpste prijs aan bij de Haardenexpert!


Installatie door heel Nederland. Model, Rose Classic gaskachel. Nominaal vermogen, kWh. Oude tijden herleven met de Thermocet Rose CC. Klassieke uitstraling gecombineerd met moderne technologie maken deze kachel zeer gebruiksvriendelijk.


Door de gesloten afvoer mag deze rechtstreeks door . Onderdelen Thermocet desire - promise (4).

Search for: Verzendkosten €99. Rookgasafvoer is mogelijk zowel direct achter het toestel als door middel van een dakdoorvoer. Dankzij de dubbel uitgevoerde deur kan de Rose ook met deurtje open veilig worden gestookt.


Door het subtiele vlammenspel tussen de branders en de decoratieve kolenset geeft deze kachel het begrip warmte een gezicht. Rose CCDeze goede bekende is ook leverbaar in een gesloten uitvoering, waardoor het toestel ook in moderne nieuwbouwwoningen geplaatst kan worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts