donderdag 29 september 2016

Vuurjong en watermijsje 3

Beweeg met beide personages door de omgeving en activeer knoppen om elkaar verder te helpen. Kun jij alle diamanten verzamelen? Plugins voor spel Adobe Shockwave Player . Vuurjongen schaatst over het ijs, maar gaat dood in.


Je belandt in een grot, je moet elkaar helpen om er uit te komen!

Gebruik de krachten van zowel de vuurjongen als het watermeisje. Probeer onderweg zoveel mogelijk diamanten te pakken. In deel gaan ze op avontuur in de Kristallen Tempel. Ze hebben elkaars hulp nodig om de uitgang te bereiken. Allebei hebben ze zo hun voor- en nadelen wanneer ze hindernissen tegenkomen.


Fireboy en Watergirl zijn het tegenovergestelde, maar ze kunnen grote dingen samen doen, samen te werken. Hen helpen ontsnappen aan de tempel, het vinden van een uitweg.

U kunt alleen spelen, maar het is makkelijker met een vriend. Over Fireboy en watermeisje : Zoals vermeld in het spel naam, . Water en vuur, ze zijn totaal verschillende elementen die onmogelijk kan worden in hetzelfde team, en praktisch niet samen bestaan. Spring over obstakels en activeer knoppen om elkaar verder te helpen. Lukt het jou alle diamanten te verzamelen? Dit is een bijzonder avontuur.


Je bestuurt vuurjongen en watermeisje (als je wilt tegelijkertijd!) door een oude tempel heen. Beide figuren kunnen speciale dingen. Besturing: pijltjestoetsen (vuurjongen) en a,s,w . Fireboy and Watergirl is an addicting TEAMWORK and fun game for.


Als watermeisje mag je niet in het vuur, als vuurjongen niet in het water. Verzamel diamanten en open de deur van je . Speel Avontuur spelletjes op Minipret. Leuke Avontuur spelletjes voor kinderen. Naast Avontuur spelletjes hebben we nog veel meer leuke kinderspelletjes.


Opnieuw portal meting houdt u en mij aan zijn niet aflatende verlangen dat alleen kan maar een.

The game that started the series! Enter the enigmatic forest temple and battle its secrets and puzzles with your abilities. Games Namco Bandai - Dark Souls II ( PlayStation ). Wholesale Jerseys, Wholesale NFL Jerseys, Wholesale MLB Jerseys. A Trusted Professional Online . TIP: Right -click and select Save link as. Initializing link download.


All the media you download are downloaded directly from CDN.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts