vrijdag 14 december 2018

Luchtverdeelslang

Voordelen van textiele luchtverdeelslangen. Goedkoper per mlucht: In aanschaf, vervoer en installatie. Brede toepasbaarheid: De luchtverdeelslangen zijn in een breed scala van.


Waarom luchtverdeelslangen ? We stellen steeds hogere eisen aan ons werkklimaat.

Een juiste luchtverdeling speelt hierbij een belangrijke rol. Zaken als grote luchthoeveelheden, tochtvrij inblazen, geluidsniveau, hygiëne etc. Met luchtverdeelslangen , ook wel textiele kanalen of . Wilt u graag op de hoogte blijven van de laatste aanbiedingen en nieuwtjes ? Meld u dan aan voor onze nieuwsbrief. Zo bent u als eerste op de hoogte van de . Luchtverdeelslangen zorgen voor een juiste luchtverdeling, tochtvrije inblaas, geluidsniveau en hygiëne.


Voor advies neemt u direct contact met ons op!

De slang zorgt er voor dat, zoals de naam al laat vermoeden, de (frisse) lucht gelijkmatig verdeelt word over de ruimte. De slangen zijn gemakkelijk op te hangen en perfect te verdelen. DurkeeSox luchtverdeelslangen zijn geschikt voor het tochtvrij (zonder condensatieproblemen) toevoeren van gekoelde en verwarmde lucht in kantoren , magazijnen, werkplaatsen, sportcentra, winkels- en fabrieksruimten etc.


Wereldwijd heeft DurkeeSox een referentielijst opgebouwd met duizenden projecten van . Golden View Thalwil, CH. Speciale kleuren passend in elk interieur. Tochtvrije ventilatie en een perfecte luchtverdeling. Lage installatie kosten door lichtgewicht constructie, ideaal voor renovaties. Eenvoudige installatie omdat de.


De steeds hoger wordende eisen die gesteld worden aan ons werkklimaat en de bijbehorende luchtverversing hebben sinds enige jaren geresulteerd in de ontwikkeling van textiele luchtkanalen. Euro Manchetten biedt een ruime keuze aan in luchtverdeelslangen. Bij ons zijn de slangen in te delen in . Blijf op de hoogte van alle ontwikkeling binnen Euro. Tuincentrum Holland heeft voor een optimale luchtverdeling, de luchtverdeelslang geintroduceerd.


In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, vervuilen textiele luchtverdeelslangen dus wel degelijk. Mensen voelen zich beter in een omgeving waarin het aangenaam vertoeven is.

De ervaring leert dat men gevoelig is voor het samenspel van een aantal factoren in de ruimten waarin zij werken. Dit betreft luchtvochtighei tocht, stofconcentratie en geluidsniveau. BLT Luchttechniek komt met een luchtverdeelslang die volledig in het plafond kan worden weggewerkt. Deze factoren zijn te beheersen . De Plafair zorgt voor een tochtvrije luchtverdeling op zeer lage snelhei maar met een geheel vlakke onderzijde.


Het nieuwe product, dat op de VSK in Utrecht wordt geïntroduceer is een . Ik heb hier een paar topics doorgenomen en zag dat er heel veel luchtverdeelslangen worden gebruikt. Racker fotos gezien dat hij een koof bouwt en daar de luchtverdeelslangen aan bevestigd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts