donderdag 13 december 2018

Luchtvochtigheid omlaag brengen wiet

C AAlles gaat goed naar mijn mening,mooie topjes aan het groeien,maar door wss de groote van de planten,gaat men lv weer de hoogte in,heb . Te hoge luchtvochtighei wat te doen? Bram kweekt in een vochtige kelder en wil zijn luchtvochtigheid omlaag brengen. De gemakkelijkste manier om je luchtvochtigheid naar beneden te brengen is door het raam open te zetten.


Zit je dus met een prangende vraag, en heeft het ook maar iets met cannabis, wietolie of kweken te maken?

Een luchtontvochtiger kan je helpen om de luchtvochtigheid te verlagen. Luchtvochtigheid staat in relatie tot de. PlantariuDe planten methode! Toch speelt de luchtvochtigheid ook een grote rol om ervoor te zorgen dat je wiet planten gezond blijven en krachtige producten produceren. Binnenkweek van cannabis.


Vergroot de afstand tussen je planten en hun lichtbron om de temperatuur rond de planten omlaag te brengen. De luchtvochtigheid is enorm belangrijk als je binnen cannabis kweekt. Lees bij Zativo hoe je de luchtvochtigheid in je kweekruimte beheerst.

Het vinden van manieren om luchtvochtigheid en temperaturen te beheersen, is cruciaal bij het kweken van cannabis. Dit blog biedt praktische informatie. Wanneer planten het einde van hun kweekperiode bereiken dan is het juist vaak beter dat de luchtvochtigheid in de kweekkast weer omlaag gehaald wordt. Een hoge luchtvochtigheid verhoogt namelijk de kans op schimmels en bacteriën op planten.


Bovendien zal de plant . Als je planten in een vochtige omgeving staan, kun je overwegen om een luchtontvochtiger te installeren, dat is een apparaat waarmee je de luchtvochtigheid naar een lager, specifiek niveau kunt brengen. Als de luchtvochtigheid te hoog is, met name later in de bloeiperiode, loop je het risico dat je wietplanten door . Neem bijvoorbeeld de badkamer na het douchen, zonder ventilatie is het hier ontzettend vochtig. Hallo iedereen zit met een nieuwe kweek en ben al mooi in de bloeifase.


Heb juist klein probleempje myn vochtigheid staat te hoog namelyk H. Hoe kan ik de luchtvochtigheid verlagen? Zorg voor een betere luchtstroom, plaats een zwenkventilator in je kweekruimte en zorg dat je uiteindelijk ongeveer – luchtvochtigheid hebt. Zeker in de bloeiperiode is een te hoge luchtvochtigheid zeer slecht, dit kan de kans op toprot aanzienlijk vergroten.


Een wietplant wil in de verschillende fases van haar leven ook het liefst telkens een andere luchtvochtigheidsgraad. En zelfs na haar leven, tijdens het drogen is de hoogte van de luchtvochtigheid van . Als ik mijn raam de hele dag open laat staan ben ik bang dat het te koud word. Nu zie i hier altijd mensen zeggen dat de tent niet te heet mag worden.

Maar wat is eigenlijk de minimale temperatuur die de tent moet hebben? Wat is de ideale luchtvochtigheid ? En als die te laag is, hoe kan ik die verhogen? Een ongezonde luchtvochtigheid kan er ook voor zorgen dat het THC-gehalte in het uiteindelijke product omlaag gaat.


Het kan de groei en de uiteindelijke oogst opbrengst beïnvloeden,maar het kan ook meeldauw (schimmel) verspreiden. Echter,door goede kennis over wat je planten nodig hebben en te zorgen dat ze dit ook . Er zijn drie soorten factoren die samen bepalen hoe voorspoedig een wietplant zal kunnen groeien en bloeien. Als eerste zijn dat de groeifactoren die met . Stap voor stap leren kweken van cannabis is nog nooit zo makkelijk geweest met deze handleiding wiet kweken. Hierdoor bloeien ze feller, langer en brengen meer op.


Hallo, Dit is de eerste keer dat ik binnen wiet heb, heb een darkroom van 100x100x2compleet gekocht bij een growshop. Nu zit ik met het volgende probleem nl: Heb de plantjes vorige week donderdag geplaatst, uur licht uur donker.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts