woensdag 12 december 2018

Rucon ventilator schoonmaken

In de badkamer hebben we ook steeds vaker last van condensvorming en het valt mij op dat het afzuigsysteem amper nog zuigt. Mijn vraag is dan ook eigenlijk hoe kan ik de boel schoonmaken of moet ik daar iemand voor laten komen? We maken gebruik van een MVS-ventilatiesysteem van Rucon. Installatiedienst mechanische ventilatie van Itho, Stork of Orcon Weet u zelf niet goed hoe u uw aangekocht ventilator moet monteren?


Dan kunt u gebruik maken van onze installatiedienst.

In dit onderdeel van Mijnkluswijzer wordt uitleg gegeven hoe u zelf het ventilatiesysteem kunt reinigen. Onder deze dienst valt . De ventilator zuigt niet alleen onaangename geuren en vocht (badkamer) af, maar ook veel kleine stof deeltjes die in de lucht zitten. Door deze kleine stofdeeltjes wordt het ventilatiesysteem op . Met regelmatig onderhoud en het schoonmaken van uw ventilatiesysteem bent u verzekerd van een goed werkende mechanische ventilatie en dus ook van gezonde en frisse lucht in uw woning. Bij Feenstra kunt u kiezen voor een eenmalige reiniging of een serviceabonnement voor uw mechanische ventilatiesysteem.


Een nieuwe box levert een frisser huis op en maakt minder geluid.

De motor en waaier kunnen. Enkelzijdig aanzuigende centrifugaal ventilator met voorwaarts gebogen schoepen. Door de schakelaar van het ventilatiesysteem van uw woning op een hogere stand te zetten wordt het toerental van de ventilator verhoogd en de hoeveelheid lucht.


U wordt hiervoor als bezitter ongemerkt gestraft. Schoonmaken en nakijken is er vaak niet bij. Door de jaren heen stijgt het stroomverbruik ongemerkt. Eenvoudig aan te sluiten en waterdicht.


Zie ook mijn andere advertenties! Nieuw Ophalen of Verzenden. Geschikt als centraal mechanisch ventilatiesysteem voor. Orcon bv verleent twee jaar garantie op de ventilator. Oudere centrale ventilatie-units maken aanzienlijk meer geluid dan de nieuwste modellen, vooral in een hogere stand.


Het geluid kan dan via de luchtkanalen hoorbaar zijn door het gehele huis. Is ventilatie lawaai echt te hinderlijk? Kies dan voor een energiezuinige ventilatorunit op gelijkstroom.

Als de vochtsensor constateert dat de vochtigheid stijgt, bijvoorbeeld tijdens het koken of douchen, zal de ventilator van de lage stand naar de middelste stand schakelen. Na een half uur schakelt de unit weer terug naar het lage toerental. De unit zal dus nooit onnodig op een te hoog toerental draaien . Woonhuisventilator MVS is ge- schikt als centraal mechanisch ventilatiesysteem voor luchtaf- zuiging van keuken, badkamer en toilet in een enkele woning. De MVS is standaard verkrijg- baar in drie typen: de MVS- de.


De MVS kent een zeer eenvou- dige montage dankzij de vier meegeleverde . Deze handleiding is bedoeld voor de gebruikers en de installateurs van het mechanisch ventilatiesysteem van het type. Deze hand leiding bevat belangrijke infor- matie over de bediening en de installatie van de woonhuisventilator. NIET MEER LEVERBAAR VIA FABRIKANT! Zie de alternatieven hieronder.


De keuze is gevallen op de. Warmte wisselaar Says: September 9th .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts