maandag 28 januari 2019

Prijs dieselolie landbouw

Brandstofprijzen direct bekijken en snel bestellen gaat eenvoudig online op Dieselolie24. Profiteer direct van onze messcherpe dagprijzen! Nieuws Diesel bestellen (dagprijs) - LTO Ledenvoordeel -– LTO.


De gemiddelde prijs van dieselolie is in december met bijna procent gestegen. Door de oplopende olieprijs is er vanaf half december sprake van een grotere stijging.

Per januari zijn de accijnzen met € gestegen tot € 48per 1. Gras is groen, melk is wit en diesel is rood. Zomaar een paar wijsheden in de landbouw. De dieselprijs is de laatste jaren met een derde gestegen. Zelfs wanneer je geen land of bedrijf in België hebt liggen kun je als agrarisch ondernemer profiteren van de rode diesel die onze zuiderburen nog steeds hanteren. Overzicht dieselolieprijzen.


In de bijlagen hieronder, kunt u tot jaar terug de overzichten van de dieselolieprijzen downloaden.

Product, Hoeveelhei Prijs excl. Vind goedkope benzine en goedkope diesel in Nederland. M slang - enkelwandig - op pallet. Bedrijfen met activiteiten die kaderen binnen de Tuin- en of Landbouw kunnen genieten van een vrijstelling accijnzen op energieproducten wanneer ze zich . OK onderscheidt zich door flexibiliteit en optimale service. OK levert een vertrouwde kwaliteit tegen scherpe prijzen.


Rode diesel kan u aan ons tankstation tanken. Wij beschikken over een hoog- en laagdebietpomp voor het tanken van tractoren of andere landbouwvoertuigen en om eventueel kleinere jerrycans af te vulllen. Petroleum voor kachels, stoves of heteluchtkanonnen kan ook getankt worden. Onze kwaliteitsbrandstoffen zijn interessant geprijsd: we kunnen fors onder de officiële prijzen duiken door het transport met onze eigen tankwagens te doen.


Als familiebedrijf hebben we bovendien een vlakke organisatiestructuur, zonder overbodige kosten. Hieronder een overzicht van ons aanbo als u . Maar wat betreft de garanties voor de landbouw lekt van elke gulden cent weg door hogere grondprijzen, meer gebruik van en hogere prijzen voor bestrijdingsmiddelen en kunstmest. Gangbare diesel (onder andere voor het weg- en landbouwverkeer ) is dieselolie met een cetaangetal van rond de 50.


De kwaliteit van diesel wordt in de scheepvaart aangegeven met HFO (Heavy Fuel Oil) of MDO (Marine Diesel Oil). Vooral de dichtheid van deze brandstoffen heeft een invloed op de prijs.

Om rode diesel in voorraad te hebben bij afleveringspompen voor verkoop aan derden is een vergunning van de douane nodig. De rode kleurstof is later aan de dieselbrandstof toegevoegd om de diesel visueel te markeren. Naast de rode kleurstof werd ook furfural als marker toegevoegd in het verleden.


Als rode Gasolie vervalt zullen alle stationaire motoren , landbouwmachines ( tractoren) , grondverzetmachines en oliestook vervarmingsinstallaties op blanke diesel moeten overschakelen. Het prijsverschil in accijns bedraagt maar liefst 1 cent (bij C) per liter diesel !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts