maandag 21 januari 2019

Wat staat leuk op een schouw

Het stylen van de schouw kan een lastig klusje zijn. Vaak staat de schouw op een prominente plek in de kamer. Maar wat zet je er dan op? Ontdek en bewaar ideeën over Schoorsteenmantel inrichting op Pinterest.


Meer ideeën over Openhaard decor, Bakstenen schouw en Bakstenen schouw makeover.

Mooie brede schouwspiegel in het zwart op schoorsteenmantel voor een romantische sfeer. Willink ter nagedachtenis van Jan van Aken. Ik heb een oude schouw in mijn huis. Bekijk deze pin en meer op Home. We hebben een schouw met donker eikenhout die we hemelsblauw hebben geschilderd om het geheel wat meer kleur en tegenwicht te geven, in de witte kamer.


Dit staat erg leuk , maar wat doen we met de schouw zelf? Ik vind zelf fotolijstjes erop wel leuk , maar dit wordt ook zo snel weer rommelig.

In het verleden was het gebruikelijk om een klok in het midden op de schouw te zetten en porseleinen beelden of bijpassende kandelaars aan de zijkant. Tegenwoordig mogen we ons creatieve brein laten kraken en doen we wat we willen. Voor elke interieurstijl is er wel een manier om een schouw te . Heb je een schouw dan kun je deze bijvoorbeeld heel eenvoudig tot kerstschouw versieren. Kijk maar eens wat een leuk resultaat je bereikt met wat (kunst) kerstboompjes, glazen potten en vazen en kaarsen.


Een guirlande van viltbollen staat niet alleen leuk maar is ook leuk om te maken. De schouw in een zithoek is een verzamelplek worden van mooie voorwerpen. Hallo, Wij hebben een heerlijke houtkachel, maar vind het (na jaar) nog steeds lastig wat nou leuk staat erop. Het is een lichte schouw met een. Door te kiezen voor een moderne schouw kan je een haardvuur of gasvuur perfect integreren in een hedendaagse woning.


Deze site staat boordevol tips, inspiratie en voorbeelden om je haard te ontwerpen. Naast dat het op de schouw heel praktisch staat – vlak naast het fornuis – vinden we het ook heel erg leuk en licht ogen. Het houten stronkje gaat al onwijs lang mee, maar staat zo leuk ! Zeker bij alle plantjes. We lieten dat dus gewoon liggen.


Erbovenop heb ik de drie cactusjes van de IKEA gezet, die eerder op mijn make- uptafel uitgestald stonden.

Ze passen perfect en geven wat kleur! Ja dat is mijn vraag, wij hebben een gashaard met een schouw en vind dat kei gezellig maar hoe kleed ik dat. Ook alle vormen worden als schouwspiegel gebruikt, spiegel met kuif, boog of een rechthoekig model.


Kies een spiegel en lijst die bij uw inrichting en smaak past, er is in schouwspiegels oneindig veel keuze. Franse stijl barok spiegel boven stijlschouw. Ook op een doorsnee donkere dag is het fijn voor uzelf en de visite wat extra sfeer in en rond het huis te creëren. Maak een pompoenlantaarn.


Een schouw kan een nostalgische uitstraling krijgen met stollen, maar er kan ook gekozen worden voor een wat stoer en robuust karakter. Om in de authentieke sfeer te blijven van bijvoorbeeld een woonboerderij is het ook leuk om kruidenkastjes te plaatsen. Laat u inspireren door deze landelijke keuken met schouw. Wat voor schoorsteen zit er trouwens in dat ding?


Is warm, romantisch staat leuk en de meeste mannen houden wel van spelen met vuur. Aangeboden antieke schouwen , de schouwen verkeren in uitmuntende staat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts