woensdag 19 juni 2019

Bimetaal zekering

Een bimetaal bestaat doorgaans uit een strip van twee verschillende metalen die zeer vast met elkaar verbonden zijn. De betekenis waarin de term het meest gebruikt wordt, is in metalen met verschillende uitzettingscoëfficiënten, om thermostaten en thermometers te maken. Er zijn echter ook heel andere toepassingen van . Vind de fabrikant Bimetaal Zekering van hoge kwaliteit Bimetaal Zekering , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba. Vind de fabrikant Koelkast Bimetaal Zekering van hoge kwaliteit Koelkast Bimetaal Zekering , leverancier en producten voor de laagste prijzen bij Alibaba.


Indien de stroom hoger wordt dan de instelling , dan zal dat bimetaal verder buigen en via de nok het normaal gesloten kontakt openen. Let op: zelfs als de zekeringen van de vermogenkring uitgetrokken zijn, kan er nog steeds spanning aanwezig zijn op de stuurkring daar deze vaak afzonderlijk afgezekerd is! Een ander type zekering is de installatieautomaat zoals deze zich in de ( nieuwere) meterkasten bevindt. Bij deze zekeringsautomaat schakelt de zekering zichzelf uit bij een te hoge stroom. De werking is gebaseerd op een magnetische spoel en een bimetaal.


Bij kortsluiting loopt er een te hoge stroom door de spoel. Zij gebruiken echter geen elektronische zekering maar een eenvoudig plaatje bi-metaal , waardoor deze uitvoering zo dun is dat je hem vlug over het hoofd ziet. Hij is ook ingebouwd in de schroefdop waarmee . Het aanspreken van thermische beveiligingsschakelaars vindt plaats via een thermo- bimetaal , een combinatie van bimetaal en elektrisch verwarmingselement. Het bimetaal bestaat uit staal en zink, dat onder de invloed van warmte vervormt.


Bereikt het thermo- bimetaal bij een te hoge stroom een gedefinieerde mate van . Goedkope thermische zekering , thermische beveiliging, bimetaal thermostaat, elektrische thermostaat, thermische schakelaar, top verkopen thermostaat, koop Kwaliteit Andere Elektronische Componenten rechtstreeks van Leveranciers van China: thermische zekering , thermische beveiliging, bimetaal thermostaat, . De automaat is een beveiligingscomponent in een elektrische installatie. Scheidingszekering van 10A 250Vac 125Vac sloot de Thermische Normaal Thermische Zekering 20Amp. Bimetaal Thermische Schakelaar, van de de ZekeringenKleurencode van N. C Thermische Gesloten de Straalkachelschakelaar normaal.


De twee verschillende metalen waaruit de strip bestaat zijn stevig op elkaar gewalst. Bimetalen worden vaak in de vorm van een strip aangeleverd. Schrijf vandaag GRATIS in. PTC-weerstand en ptc schakeltemperatuur.


In combinatie met elektromotoren wordt er met een klixon, een thermische schakelaar ( bimetaal ) bedoelt die de wikkeling beschermt tegen overbelasting. De PTC en klixon functioneren op deze manier als een thermische zekering. De belasting stroom van een elektromotor . Bimetaal -schakelaar is een idee, maar bij een kapotte fan staat-ie dan dus continu te rebooten. Ook niet niet helemaal de bedoeling.


Dacht meer aan een permanente onderbreking, echt een zekering dus. Heb al gekeken bij Conra dat zoeken daar valt nog niet . Zoals eerder benoem beschermt een automatische zekering tegen overbelasting. Dit wordt gedaan door een bimetaal in de automatische zekering. Thermische uitschakelinrichting - deze berust op het kromtrekken van een stukje bimetaal als gevolg van warmteontwikkeling door een te hoge stroomsterkte. Na enige tijd trekt hierdoor het stukje bimetaal krom en schakelt zo de zekering uit.


Hoe groter de overbelasting en dus de stroomsterkte is, des te korter is die tijd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts