donderdag 20 juni 2019

Gasmeter vervangen liander

Uit uitvoerige tests blijkt dat deze meters veilig zijn. Wel vervangen we de meters . Netbeheerders gaan beperkt aantal gasmeters vervangen. Gasmeters zijn veilig, maar voldoen mogelijk niet aan vereiste levensduur.


De netbeheerders vervangen in totaal ongeveer 40.

Het gaat om een beperkt . Alle huishoudens in Nederland krijgen gratis de slimme meter aangeboden. Liander plaatst deze digitale meter. Bekijk de interactieve video hieronder over de slimme meter. De slimme meter stuurt automatisch en veilig uw meterstanden door naar uw energieleverancier. Zo krijgt u inzicht in uw energieverbruik.


Toch is besloten de apparaten te vervangen , maar dat staat los van het programma Kassa.

Roel van Leeuwen okt. Even een korte toelichting: Ik heb in Jan. Tienduizenden slimme gasmeters worden vervangen na twijfels over veiligheid.


De meters zijn de afgelopen twee . Reactie: jammer dan, zelf je gasmeter vervangen tegen eigen kosten (meer dan 5euro). We hebben een ontzettend laag verbruik. Voor elektra is dit geregeld. Maar wacht even, ik zie uw adres niet op . Hun meters blijken een te kort schroefdraad te hebben, waardoor netbeheerder Enexis niet kan garanderen dat ze twintig jaar veilig zijn.


Deskundigen noemden de apparaten eerder onveilig. Lees meer : De gelderlander. Nu had ik van de buren al gehoord dat men met deze onzin bezig was, maar ik was nog niet benaderd. Of mogelijk is dat met de vele reclamefolders ongezien in de papierbak verdwenen?


Nu had ik begrepen dat ze eens per twee maanden de meterstanden doorgeven en meer niet en dat vond ik lang niet . Als je oude meter dan afgekeurd is en moet worden vervangen , krijg je in plaats van de slimme meter een digitale meter die niet van afstand uit te lezen is. Dus zonder toestemming, zonder.

Een draad van meter van de gasmeter naar de slimme meter, werkt dat net zo slim als een draad van cm? De vervangen gasmeter met de te hoge meterstand is door hun vernietigd. Wie moet nu die hoge meterstand betalen?


NU kan mijn Toon niet meer direct (per paar seconden) de gasmeterstand weergeven ma. Storingdienst via FB goed bereikbaar en na een vriendelijk telefoontje goed nieuws ! Op december krijgen wij in onze schoen een slimme meter gestopt. Hoor wie fluit daar kinderen. De elektriciteitsmeter wordt ook aan de gasmeter gekoppeld en deze wordt ook vervangen. Je kiest voor de slimme meter die wel zendt.


De hoeveelheid HF( hoogfrequent) straling valt dus mee. In Nederlan traditionele energiemeters (kWh) – de bekende energiemeter met een roterende schijf – worden steeds vaker vervangen door elektronische varianten. Een bekende variant van de laatste. Nieuwe gasmeters hebben geen afsluitklep meer (de oudere slimme nog wel !!!) en de nieuwe elektra . Als ik de gaskraan in de meterkast dichtdraai blijft de gasmeter doorlopen.


Moet volgens hun aan de meter liggen en die moet ik maar laten vervangen. Dat is niet een nieuwe geheime liefde. Mijnheer de Haan is directeur Aansluitingen. Hiervoor is het nodig dat we de meter bij u thuis weghalen en vervangen door een andere meter”, schrijft mijnheer De Haan.


Daardoor kon er gas ongehinderd uitstromen. Jaarsma zegt dat Doesburg daarmee flink in de problemen had kunnen komen. De bewoner, die lange tijd afwezig zou zijn, . Afspraak gemaakt voor plaatsen slimme meter,komt de monteur en vertelt dat de gasmeter ook vervangen wordt.


Wij weten van niets,maar monteur gaat kijken en verteld dat hij deze niet mag vervangen en dus weer gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts