vrijdag 14 juni 2019

Vochtige muren behangen

Preventieve en actieve behandeling voor het schilderen of behangen. Vormt een vochtwerend scherm op binnenmuren gesitueerd boven grondniveau. Te gebruiken voor het behangen of schilderen.


Voorkomt blaasvorming in de verf, loskomend behang , … Eveneens geschikt voor de bescherming van binnenmuren in . Het bestrijden van vochtige muren is vooral in ons land door natuurkundige en klimatologische invloeden, één van de grootste problemen waar wij als behangers mee geconfronteerd worden.

Elk vochtprobleem wordt veroorzaakt door twee factoren n. Loslatend behang en beschadigd pleisterwerk aan de onderzijde van de muur zijn andere indicaties. Opstijgend vocht kun je effectief op twee manieren bestrijden: door de muur te injecteren (meest goedkope optie) of door de muur te laten onderkappen. Bij het injecteren van de.


Het voorkomt en bestrijdt vochtdoorslag , vochtplekken , schimmelvorming en afbladderende verf. Zelfs loskomend behang wordt voorkomen. Als je vochtige muren verft, zal de verf na verloop van tijd gaan afbladderen.

Pak vochtproblemen dus altijd vooraf grondig aan. Proper en duurzaam werken is uitgesloten met een vochtige muur : verf vormt blazen en bladdert af, behangpapier vertoont vlekken en komt los. Is de muur vochtig en bedekt met salpeter, dan is het zaak een doeltreffende oplossing te vinden. Uiteraard probeert u eerst de bron van het vocht aan te pakken.


Laat de coating drogen en werk de muur opnieuw af met enkele lagen verf of behangpapier. Om vochtplekken in de kelder te behandelen kan je een waterdichte pleister gebruiken. Die kan je eveneens met een blokkwast aanbrengen.


Let op: tijdens het aanbrengen van een vochtwerende coating of een waterdichte . Maar dit is vaak onmogelijk, omdat men de ruimte meteen totaal opknappen en weer gebruiken wil, of omdat het vochtprobleem niet compleet te verhelpen is. Men dient zich wel te realiseren dat de binnenafwerking van een vochtige muur steeds problematisch is, of het nu om verf, behang of een andere wandafwerking. Hallo, sinds kort huur ik een huis en heb hier ongelofelijk last van opstijgend vocht , namelijk in elke muur De huisbaas kijkt er niet echt achter en wil de muren niet laten behandelen. Toch moet er in heel het huis opnieuw behangen worden. Bestaat er een manier waarop het mogelijk is op vochtige muren.


Hoe vochtige binnen muren behandelen? Binnenmuren die last hebben van vochtige plekken, AquaTec vochtbehandeling kan dit behandelen en oplossen. Vochtige bakstenen muren verven is vaak om problemen vragen.

Lees hier hoe je dit het beste aanpakt. Je wil jouw vochtproblemen aanpakken? Hoe behandel ik mijn muur tegen opstijgend grondvocht ? Sindsdien hebben we last van optrekkend vocht in de muren waardoor de verf afbladdert.


Wat kunnen we hieraan doen? Veelal komt het vocht vanaf de buitengevel en soms vanuit de vloer. Er zijn verschillende behandelingsmethode om vocht te weren. De unieke samenstelling die geïnjecteerd wordt, of het impregneermiddel dat aan de buitengevel wordt . Beschermt uw binnenmuur tegen vochtdoorslag.


Geen loskomend behang meer of afbladderende verf, geen vochtplekken meer. Optimale hechting zowel op droge als vochtige ondergrond. Doeltreffend en permanent. Daarnaast is het door de vochtplekken vaak een vervelend gezicht en is het lastig om de betreffende muren te behangen of over te schilderen.


Natte muren in uw woning of kelder kunnen door verschillende oorzaken ontstaan, zoals neerslag of lekkage. Het kan vervelende gevolgen hebben voor uw huis. Allereerst is het belangrijk het bouwvocht zo goed mogelijk uit de wand te halen.


Een nieuwbouwhuis wordt in fases gebouw waardoor de verschillende verdiepingen en muren van het huis allemaal in aanraking kunnen komen met regen en . Omdat oude panden zonder een waterkering zijn gebouw of omdat de aanwezige waterstop kleine scheurtjes vertoont, stijgt het vocht en dit zorgt voor natte muren en vochtproblemen. Dit vocht zorgt voor schimmels, het loskomen van de plinten, het loskomen van stucwerk en behang en poedervorming op de muren. Speciale omstandigheden. Blijvend vochtige muren.


Schilderen op oud behang. Plaatsen en schilderen van glasvezelbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts