dinsdag 23 januari 2018

Visserman zeeschouw te koop

Zeer compleet: keuken,dieselkachel,toilet, ,deelbare. Aslaapplaatsen binnen,nieuwe stoffering. Supersnel, oersterk en makkelijk te varen. Prachtige boot voorzien van alle gemakken.


Met liefde bevaren en onderhouden. Visserman PK inboord diesel Mercedes in topconditie.

Bent U de liefhebber in wiens hart deze boot een plek krijgt? Deze bijzondere boot is . Heerlijk schip, tent over kuip met stahoogte. Onderstaand vindt u het actuele en complete overzicht van bemiddelingsschepen die Heech by de Mar momenteel in de verkoop heeft.


Alle schepen liggen bij ons in de haven of staan op de wal (enkeling uitgezonderd). U kunt vrijblijvend langs komen om de schepen te bezichtigen of u kunt een gerichte afspraak maken. TE KOOP : Huitema zeeschouw visserman.


In laatste fase van refit.

Schip moet nog worden voorzien van tuigage en zwaarden. De ideeën en wensen die ze hadden zijn vertaald door ir. Schaik, naar een snel zeilen praktisch schip. De schepen die tot nu toe zijn . De ideale combinatie tussen familieschip en wedstrijd platbodem.


Met een lengte van 1m past hij in de box, kan onder bijna alle bruggen door dankzij de strijkbare mast met perfect gebalanceerd contragewicht. Motor: Lister Petter pk. Ligplaats: De Vaart Yachting, Lelystad.


Specificaties van dit schip zijn zorgvuldig verzamel maar kunnen niet worden . Sfeervol familieschip met enorm veel leefruimte en een enorm voordek en veel bergruimte. Snelle zeiler, zeer ruim en comfortabel. Ideaal schip om droog te vallen.


Een bijzonder schip en een bezichtiging waard. Het verschil is dat de voor en achter omhoog gebogen bodem niet boven de waterlijn aansluit op de zijden, maar aan een bord. Dit was eenvoudiger en dus goedkoper van constructie. Er zijn verschillende typen schouwen. Ik heb een nichtje en die ging op een winderige dag mee zeilen in ons Friese schouwtje.


Wij natuurlijk stoer doen.

Toen we achter het eiland. Het riviertje bestaat niet meer, maar iedereen kent Dongeradeel. Kenmerkend voor dit schip is zijn grote diepe kuip, omdat de kajuit ont-. Goed zeilende Huitema visserman schouw gebouwd door van der Werf in Drachten, in zeer goede staat van onderhoud.


Zeilen en dektent in goede staat. Uitstekend en karakteristiek Waddenschip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts