maandag 15 januari 2018

Tomatenzaad duurder dan goud

Tomaat, tomater, tomaatst. Geen wonder dat de plantenveredelaars er veel aan gelegen is het product nog verder te verbeteren. Nu het volledige genoom van de tomatenplant in kaart is gebracht, wordt . Bijna niemand staat er ooit bij stil, maar tomatenzaad blijkt een stuk duurder dan goud.


Een kilo tomatenzaad kost 50.

Dat bedrag kan vele malen vermeerderd worden door de tomatenzaadjes in de grond te stoppen. Met die kilo zaad kan een . Dat de waarde van zaad zo immens is komt vooral omdat de waarde van het zaad immens (5euro voor een kg) is als je het vergelijkt metbv. De winkelwaarde van mln euro aan tomaten per kg zaad heeft er weinig mee te maken.


Op dit moment kost goud $4per gram. Duur, dat is waar, maar er zijn stoffen die meer kosten per gram 8. In de VS boven de 1dollar per gram 6. Dan smeet ik bij een presentatie die zak tomatenzaad op tafel, en zei: de inhoud hiervan is duurder dan goud !

Daar heeft Werner de zak al gevonden. Maar normaal kosten de goedkopere zaden inderdaad dertig- à veertigduizend euro per kilo. Voor de mooie kleur van lippenstift wordt rode kool gebruikt. Major Earth is een initiatief van de leden van Plantum en is mede mogelijk . En dat door een familiebedrijf uit . Een tomatenzaadje kost cent, terwijl het zo licht is dat je het zo wegblaast. Hollands Zaad: Hoe Incotec de wereld veroverde met zaad dat duurder is dan goud.


Wist je dat tomatenzaad duurder is dan goud ! Het is twee keer zo duur als goud. Hoe word je de belangrijkste . Innovatieve tomaat is gewicht in goud waard. Nieuwe tomatenzaden zijn vaak duurder dan goud. Daniël Stalpertstraat 28-B Amsterdam Contact.


Informatie U kunt betalen op de volgende manieren: -iDeal -Overboeking -Paypal -Creditcard (betaling met creditcard gaat via Paypal, kies a.u.b. voor deze methode tijdens het afronden van uw bestelling. U hoeft geen Paypal account te hebben.) De verzendkosten bij zaden . Zie ook de komende week . Meer weten over planten? Goed tomatenzaad is (meer dan ) goud waard.

Fascinerende business dat groentezaad. Maar welke innovaties zijn er dan nodig? Klein lan wereldproduct. Deze aflevering: de zaadjes van de Campari-tomaat van Enza Zaden, die per kilo duurder zijn dan een kilo goud.


De Campari-tomaat, in Europa bekend als de Tasty Tom, is een product van Enza Zaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts