woensdag 17 januari 2018

Radio frequentie overzicht

Kies in de linker kolom de regio waar u zich bevindt (of het dichtst bij bent). Vervolgens vindt u daar een overzicht van alle FM radiofrequenties in uw regio. Partners: Radio handleidingen.


Analoge radio signalen van verschillende radiozenders worden elk met een eigen radio frequentie ofwel bandbreedte doorgegeven. Zo kan op een ontvanger de juiste radio frequentie (en dus juiste zender) worden ingesteld. Ook via de ether worden radio frequenties uitgezonden waardoor op bijvoorbeeld een autoradio.

Op volgorde van frequenties. Van landelijke zenders, tot regionale en lokale zenders. Overzicht van alle legale FM radiozenders op FM 87. Bij TV Standard krijg je niet alleen televisiezenders, maar ook een verscheidenheid aan radiozenders.


Frequentie over naar Radio Oranje Nationaal. Zowel in analoge als digitale kwaliteit. Gelieve mogelijke fouten via het contactformulier te melden.


Het nieuwe frequentie - overzicht van RadioVisie.

Een poging om wat orde in de wanorde te brengen. Radio zendt uit in heel Nederland via de kabel. Voor de kabelfrequentie in jouw omgeving, bezoek je de website van jouw kabelmaatschappij.


Je kunt ook luisteren via Digitenne. Check hier op welke frequentie of welk kanaal 5bij jou in de buurt is te beluisteren. Hoe kom ik aan een lijst met de frequenties voor radiozenders via glasvezel om handmatig in te stellen? Radio Veronica is in heel Nederland te ontvangen via de ether, de kabel, digitenne, digitale TV van KPN en Tele 2. De provincie Noord-Brabant is groot en telt meerdere kabelaanbieders.


Het gevolg is dat Omroep Brabant niet op één vast kanaal te ontvangen is. Hieronder vind je per aanbieder het meest actuele overzicht. Uitzendgebied en frequenties.


De frequentie in die gemeenten is 87. WOS Radio is te ontvangen in Westlan Midden-Delfland en Maassluis. NPO Radio kunt u natuurlijk via de autoradio of radio thuis luisteren. In onderstaand overzicht vindt u de ethernet- en kabelfrequenties terug.


Analoog betekent: direct met de kabel in het televisietoestel, zonder tussenkomst van een digitale ontvanger. Analoge TV De analoge zenders stel je handmatig of automatisch in door middel van het zoeken naar frequenties op de kabel. Soms wijzigen de frequenties.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts