maandag 15 januari 2018

Radio frequentie q music

Qmusic is overal te ontvangen via de ether, op 100. FM, de kabel, Qmusic app, via Qmusic. Meer info over digitale radio vind je hier. Lees hier meer over online radio luisteren.


Je hoeft Qmusic op geen enkel moment van de dag te missen.

Hier een overzichtje van hoe en waar je overal naar Q kan luisteren. Uiteraard kan je Qmusic op je radio ontvangen en wel op de volgende FM- frequenties : Antwerpen - 92. Qmusic (voorheen weergegeven als Q - music ) is een Belgisch, commercieel radiostation van mediabedrijf Medialaan. Volgens de meest recente luistercijfers van het Centrum voor Informatie over de Media . In het begin werdt de focus gelegd op veel muziek en weinig presentatie. Tegenwoordig is Q - music een zender die naast de muziek ook uitgebreide presentatie heeft en diverse prijsvragen.


Gelieve mogelijke fouten via het contactformulier te melden. In Roermond en omstreken luister je Q - music Limburg via 96.

FM, in en rondom Maastricht op 97. Zie ook de frequentiekaart hierboven. Q music Anvers - Flandres. Q Music Herent - Flandres. Limburg heeft er een nieuwe radiozender bij: Q - music Limburg.


Q - music is voortaan ook via vijf FM- frequenties te ontvangen in Limburg. In de ochtend krijgt Q - music Limburg een regionale karakter, met tussen 09. De overige uren tussen 10. NL beantwoordt vijf vragen over deze etheruitbreiding.


Dat klopt, maar dit betreft de Vlaamse editie. Deze is onder meer te ontvangen op 102. Op welke frequenties is Q - music. Op deze website vindt men een actuele lijst van alle FM radiofrequenties die in Leuven, België, te ontvangen zijn. De frequenties van alle radiostations in Texel.


Hieronder vind je een overzicht van alle radiofrequenties van Q - music. Radio Veronica in Texel. U kan ook Q - music beluisteren via onze website.

Beluister ook Q - music via onze website. Bij TV Standard krijg je niet alleen televisiezenders, maar ook een verscheidenheid aan radiozenders. Arrow Classic Rock, 81 Ja. Zender, Frequentie , Geluid. Qmusic zendt met variant Qmusic Limburg uit op een frequentiepakket dat eigenlijk bedoeld is voor een regionale commerciële radiozender.


Nieuwe wetgeving heeft bepaald dat een landelijke commerciële zender die frequenties niet meer mag gebruiken. Dat heeft grote consequenties voor Qmusic , want . Laat het ons eten via de radio-frequentie. Het Foute Uur, brengt jou de aller foutste muziek!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts