woensdag 10 januari 2018

Jaarlijks onderhoud pelletkachel

Klik hier om het aanvraag formulier te openen. Pelletkachel onderhoud bestaat uit dagelijks,- wekelijks en jaarlijks onderhoud. Het uitvoeren van het pelletkachel onderhoud kan het beste met een daarvoor bestemde asstofzuiger worden gedaan.


Onderstaande hangt af van je stookgedrag en het soort pelletkachel. Spring naar Jaarlijks onderhoud - Je hebt twee keuzes: je groot onderhoud laten doen, of het zelf doen. Ik verkies een combinatie.

Om de twee jaar laat ik een vakman komen, het andere jaar doe ik het zelf. Je kachel is een duur toestel, het loont dan ook om regelmatig een specialist er voor te laten zorgen. Aangezien er toch een aantal leden zijn die het jaarlijks onderhoud op hun kachel zelf uitvoeren is het misschien handig om hieronder van gedachten te wisselen.


We kunnen altijd van elkaar leren. Dus welke kachel hebben jullie en hoe doen jullie het onderhoud van jullie kachel? Goede technieker gezocht voor jaarlijks onderhoud van een.


De beste periode hiervoor is de zomer, zodat uw pelletkachel er weer tiptop bij staat voor het stookseizoen. Behalve het leegmaken van het assenreservoir heeft een pelletkachel regelmatig onderhoud nodig dat enkel door gespecialiseerd personeel kan uitgevoerd worden.

Daardoor heb ik ieder jaar aanzienlijke onderhoudskosten. Inderdaad heeft een pelletkachelheel wat meer onderhoud nodig dan pakweg een . Tussen onderhoud en onderhoud bij een pelletkachel zit een enorm verschil. Zo heeft men het wekelijkse onderhoud wat bestaat uit het leeg maken van de asla en branderpot.


En het jaarlijks groot onderhoud wat inhoudt het compleet . Doe een beroep op de kachelspecialist uit je streek voor het jaarlijks onderhoud van je kachel. Een goed onderhoud van uw pelletkachel is noodzakelijk om een goede werking te garanderen. Voorkom CO-vergiftigingen! Daarom is het niet enkel van belang om uw pelletkachel dagelijks te reinigen, maar is een groot jaarlijks onderhoud van uw pelletkachel en buizen een must om uw pelletkachel klaar te stomen voor de volgende winterperiode. Onderhoud aan uw pelletkachel is bepalend voor de levensduur van uw haard.


Wij geven u tips en tricks voor het goed bijhouden van dit onderhoud. Het niet tijdig of goed uitvoeren van een groot onderhoud aan uw pelletkachel kan leiden tot storing , schade, dat niet gedekt wordt door de garantie. Het afgesloten onderhoudscontract geeft recht op 1x per jaar uitgebreid onderhoud op de aangeschafte pelletkachel. De factuur mbt het onderhoudscontract wordt jaarlijks verstuurd.


Na betaling zal de monteur een afspraak maken. Professioneel onderhoud garandeert jaren lang plezier van uw pelletkachel. Het instellen van een pelletkachel is precisiewerk wat uw vakman beheerst.

Een pelletkachel heeft regelmatig onderhoud nodig. Zowel de reguliere als de jaarlijkse schoonmaakbeurt zijn van groot belang voor het goed functioneren en de levensduur van de kachel. Pellletkachel onderhoud : samenvatting.


Een Piazzetta pelletkachel is erg eenvoudig in onderhoud : aslade leegmaken, regelmatig stofzuigen en een jaarlijks onderhoud garanderen u een jarenlang stookcomfort! Het Air-glas systeem zorgt voor een extra luchtstroom langs de binnenzijde van het glas, zodat dat minder snel vuil wordt. U hebt geen bergen hout te . Spring naar Onderhoud - Net zoals bij een wagen of een cv-ketel is dit jaarlijks onderhoud belangrijk voor een optimale werking en een lange levensduur van uw pelletkachel. Enkel een regelmatig onderhoud volgens de aanwijzingen van de fabrikant garandeert de goede en veilige werking van het toestel, daarom . Het is uiteraard ook mogelijk dat wij het jaarlijkse onderhoud voor u uitvoeren.


Roksan bvba biedt u een breed assortiment pelletkachels voor elk budget. In alle vormen en kleuren. Met een enorme vrijheid qua grootte en vermogen. Wij hebben voor elke situatie de ideale oplossing in huis.


Meer info over pelletkachels of jaarlijks onderhoud ? Ook voor grote woningen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts