woensdag 31 januari 2018

Zwembadslang

Een zwembadslang is een broodnodige accessoire wanneer u bijvoorbeeld uw schoonmaakset, pomp of verwarming aan uw zwembad wilt koppelen. Zwembadslangen laten u toe om uw filterinstallatie te zetten waar u wil! Slang voor Bestway zwembadpompen en koppeling van het zwembad aan Bestway accessoires.


Nu extra voordelig Koop nu uw zwembad accessoires bij heuts. Bekijk hier ons aanbod zwembadslangen om aan te sluiten op je zwembadstofzuiger!

Alle soorten stofzuigerslangen voor het zwembad. Van tot meter lengte. Ook koppelstukken verkrijgbaar. Koop of Verkoop zwembadslang op Marktplaats.


We hebben zwembadslagen in alle mogelijke afmetingen, zoals de 32mm, 38mm en de 50mm. Bovengenoemde prijs is per meter. U kunt het gewenste aantal meters aangeven door het productaantal aan te passen, de meters ontvangt u dan aan stuk.

Materiaal: PVC-U Maat: mm. Deze meter lange geribbelde slang wordt gebruikt om apparatuur voor het reinigen van het zwembad aan te sluiten op het filtersysteem. Specificaties Slang Diameter: mm lengt. Blauwe zwembadslang bestand tegen reinigingsmiddelen, UV en ozon invloeden, zelfdrijvend.


Flexibele zwembadslang geschikt voor chloor water. Lengte: , 1 1 meter. Webwinkel iTEK, fietsen van BMX, MTB tot crossfiets en stadsfiets. Gereedschap van boormachines tot grasmaaiers, kledij van fietskledij tot vrijetijdskledij en zelfs speelgoed. Maar u kunt ook deze slang gebruiken voor de bodemzuiger van uw zwembad of voor het koppelen aan uw een zonnecollector zwembadverwarming.


Dikke zwembadslang van PVC. Indien uw bestaande fillterpompslang te kort is of beschadigd. Maak uw keuze in het uitklapmenu. Het aantal dat u invult is de prijs per mtr. Handige haspel om de zwembad- of stofzuigerslang van het zwembad netjes en veilig op te bergen, zo ligt de slang niet langer in het zicht.


Wij leveren hoge kwaliteit koppelstukken om de slangen onderling te. Kan ingegraven worden, is PVC SPIRAALSLANG GRIJS 40mm BAR lijmbaar.

De prijs voor de zwembadslang is per meter. U kunt meer meters slang aangeven door het aantal meter. Door de gladde buitenwand kan men deze slang met normale PVC fittingen en Mega PVC lijm type Sof WDF-verlijmen.


Deze spiraalslang is zeer geschikt voor zwem- en bubbelbaden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts