donderdag 11 januari 2018

Polyester opslagtanks

Verkoop van nieuwe en gebruikte opslagtanks. Snelle levering en uitstekende service. Wij bieden een grote voorraad aan opslagtanks , druktanks, mengtanks en roerwerken op maat of standaard. Bekijk alvast onze voorraad online.


GFK- opslagtank , van binnen chemiebescherming laag, bovengronds opslagtank , voedsel tank, watertank, goede toestand.

Vind opslagtank op Marktplaats. Gerelateerde advertenties. Voor iedereen een voordeel. Bijvoorbeeld ijzerchloride, PE (poly-elektrolyt), aluminiumchloride of natroloog zijn vloeistoffen die veelal worden opgeslagen in deze polyester tanks.


Moet u zoutzuur, HCl, Hydrochloric Aci opslaan voor uw chemische processen ? Dan adviseren wij u om een kunststof tank te kiezen met een PVC liner, versterkt met glasvezelversterkte polyester aan de buitenzijde voor de mechanische kracht. Informatie over het opslaan van vloeibare stoffen in bovengrondse stationaire en mobiele opslagtanks en opslagtanks boven een oppervlaktewaterlichaam en het Activiteitenbesluit.

Model van de tank, Verticaal. Uitvoering tank, Enkelwandig. Positie van de mangat(en), Cilinder. Aantal stuks in stock, 1. Het meest in het oog springend verschil is de verplichting om opslagtanks dubbelwandig te . Opslangtanks voor de opslag van vloeibare producten, zoals spuiwater, tarwezetmeel, melasse, biergist , enz. Om het opgeslagen product homogeen te houden, kan als optie een roestvrijstalen . De buitenkant (structuurlaag) beschermt de tank tegen de inwerking van agressieve elementen van buitenaf.


Op de overgangen van cilinder en bodem en aan het mangat wordt de tank extra verstevigd. Neem contact op met dit bedrijf. Wij leveren zowel staande als liggende opslagtanks.


De liggende tanks kunnen ondergronds en bovengronds geplaatst worden. Al onze tanks zijn van polyester , enkelwandig of dubbelwandig. Desgevraagd leveren wij de tanks met lekdetectie , (radar) niveaumeting of een GSM-meldingsmodule.


Ook leveren wij volgens . GVK is een materiaal wat in de.

Materiaaleigenschappen van . Welcome to the industrial Polem website! Polem is specialised in the production of large dia. GVK) en biedt totaaloplossingen aan voor ondernemingen in de meest diverse sectoren van de industrie, de landbouw en de voeding. HoSt biedt verschillende oplossingen voor de invoer van vloeibare materialen. HoSt heeft een ruime ervaring in de toepassing van verschillende.


Polyester -kleefpakking, (1kg kleefhars, verharder). Kaspers Tanks , advies, verkoop en plaatsing van nieuwe tanks ondergronds, bovengronds, enkel of dubbelwandig, in metaal, kunststof, polyester plaatsen van. Meer dan 2mazouttanks (met of zonder pompsysteem) in . Mazouttanks Bollaert, Mazouttanks Bollaert levert gratis in België.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts