dinsdag 23 januari 2018

Buitenluchtrooster

Interland Techniek is expert op het gebied van buitenluchtroosters en biedt een ruim assortiment producten. Bekijk onze collectie direct online. Buitenluchtrooster voor bescherming tegen binnendringende regen, bladeren en vogels door aanzuig- en uitblaasopeningen. Naast alle roosters die wij klantspecifiek in elke maatvoering produceren, kunnen wij nu ook een selectie roosters uit voorraad leveren.


Een buitenluchtrooster wordt toegepast voor het toevoeren of afvoeren van grote volumes lucht door de gevel.

De roosters zijn regenwerend en ongedier. Buitenroosters gemakkelijk te bestellen in onze webshop. Ronde buitenluchtroosters uit aluminium. Het rooster wordt in de wand gemonteerd. Roestvrijstalen buitenluchtroosters.


Stalen buitenluchtrooster.

Voorzien van vogelwerend gaas (insectenwerend gaas optioneel mogelijk). Lage drukverliezen door een stromingsgunstige vorm van de geprofileerde schoepen. Met of zonder inbouwraam. De horizontale schoepen zijn speciaal . UL Universal is daar in te zetten, waar regenwering van belang is. Toe - of afvoeren van lucht in de gehele buitenge- vel.


Maten BA-en BA-5- II. De onderdelen zijn separaat leverbaar. Clima Construct maakt voor u in eigen atelier buitenluchtroosters op maat. Aluminium buitenluchtrooster. Een complete range aan producten geschikt voor toepassing in de (buiten) gevel.


Vervaardigd uit aluminium en standaard aan de achterzijde voorzien van kunststof . Door de speciale schoepvorm met waterkering wordt, bij een goede selectie, de kans op regeninslag tot een minimum beperkt. Vink Products Onderdeel van de Vink Groep. Het buitenluchtrooster BMXN is geschikt voor het toe- en afvoeren van lucht.

Ruim assortiment aan Buitenlucht roosters. Rechthoekig aluminium buitenluchtrooster met vrije doorlaat tot nieuwprijs 2euro per stuk. BLR-F vind je bij Ventilatieweb. Zijn nieuw en zitten nog in de verpakking. Te koop wegens verkeerde bestelling.


Leverancier van luchtbehandeling en ventilatie. Rond buitenluchtrooster Ø 100mm N.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts