vrijdag 19 januari 2018

Reny oslo 93

Deze kachel is voorzien van de eerste ontwikkelingen op het gebied van Schoon Glas Injectie. De deuren zijn niet verzonken in de kachel. De kachel heeft een afsluitbaar schudrooster en een aslade.


Deze klassieke houtkachel is voorzien van de eerste ontwikkelingen op het gebied van Schoon Glas Injectie, waardoor u altijd een schone ruit heeft en goed zicht op het gezellige vlammenspel. Dit exemplaar is voorzien van een speksteen bovenplaat. Erg praktisch als je je eten met pannetjes wilt verwarmen op de kachel.

OSLO De klassieke oerkachel van RENY. Deze nostalgische alleskunner is opgebouwd uit warmgewalst constructiestaal, gietijzer en vuurvast chamottesteen. Oslo 9 Reny Oslo is een speciale budgetuitvoering van de Reny Oslo. De heeft opgelegde deuren in tegenstelling tot de Reny Oslo. Deze adverteerder heeft meer advertenties, maar deze voldoen niet aan jouw zoekopdracht.


De Reny wordt gratis bezorgd. Bekijk alle advertenties Wat is dit? Verder is deze kachel geheel nagekeken. Reny Mini Oslo met ingelegde deuren.

Ook heeft de mini oslo in tegenstelling tot de kleine oslo ( ) en de grote oslo(96) . Deze houtkachel is voorzien van de eerste ontwikkelin. Nominaal vermogen: kw. Aansluiting rookgasafvoer: Boven aansluiting en achter aansluiting.


Constructie: Warmgewalst constructiestaal. Met een houtkachel van Reny haalt u sfeer en warmte in huis. Reny houtkachels zijn exclusief én betaalbaar! Zo natuurlijk ook de Reny Oslo , een krachtpatsertje onder de kachels. De Mini Oslo is de kleinste variant uit de Oslo familie.


Met zijn afmetingen past deze kachel in vele woonruimtes. Neem contact op met mij voor een passende aanbieding, want 1. Verwachte levertijd: 5-werkdagen. De voordelen van winkelen bij kachelsenhaardenwinkel.


Availability: In voorraad. Reny Houtkachel Oslo Vermogen : kw Rendement : Pijp diameter : 1mm Afmetingen : H 76.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts