woensdag 31 januari 2018

Stuwdruklager schroefas

Hierbij worden behoorlijke krach- ten uitgeoefend die bij een starre verbinding tussen de motor en de schroefas rechtstreeks op de mo- toropstelling worden overgebracht. Hierdoor ontstaan trillingen en resonanties die . Dat wil zeggen het stuwdruk lager in de keerkoppeling werd gewoon als zodanig gebruikt. Het is een lagering dat krachten op kan vangen vanuit alle richtingen.


Deze hangt ook weer in rubbers en wordt gemonteerd . Deze stuwdruklagers worden gemonteerd geleverd.

U heeft hierbij alleen nog de homokineet en een adapterflens naar de keerkoppeling nodig. Het vreemde is trouwens wel dat ik eerst een SKF stuwdruklager er op had gezet, maar hiermee was het piepen alleen maar erger. Deze heb ik er weer afgehaald en de centreerring van de flexibele Bullflex koppeling er weer op gezet. Pas hierna heb ik de schroefas ietsje naar achteren gezet. Python_Drive_brochure_Drinkwaard_Motoren.


Verschillende schroeven. De schroefas loopt van buiten . Het stuwdruklager is voor alle modellen fors bemeten en onderhoudsvrij.

De homokinetische aandrijfas waarborgt een constante omloopsnelheid van . Stuwdruklager unit compleet PD-B. P501-W met remschijf opgebouwd. Artikelnummer: PD-B Extra informatie: Na . Speciaal op maat gemaakte. Hier is aan de achterzijde van het. Dit is hoe ik in onze boot de hoek van de schroefas heb aan gepast , zodat de motor meer horizontaal.


Deze komt oa voor bij MD en MD 21a. Inderdaad gebruikt deze koppeling de axiale stuwkracht in de schroefas , drukkend of trekkend resp. Koop of Verkoop schroefas op Marktplaats. Vetus VDR homokineet Drives voor schroefassen Vetus VDR homokineet zijn leverbaar in verschillende modellen. Een aantal voordelen van deze compacte homokineet met stuwdruklager zijn: meer bewegingsvrijheid van de motor, minder motorgeluid en trillingen.


Met Aquadrive kan de motor geïnstalleerd worden in een horizontale positie met zachte en efficiënte motorsteunen. Naast de gemakkelijke installatie en de permanente uitlijning leidt dit ook tot een beter ruimtegebruik terwijl vibratie en lawaai drastisch verminderen. In traditionele installaties moet de . Het probleem is verschoven naar de uitlijning van het stuwdruklager met de schroefas.


En dat stuwdruklager zit vast met een paar dikke bouten waar niets aan te verstellen valt. Een goede uitlijning is hier praktisch niet te bereiken.

Het gevolg is dat het buitenste schroefaslager te snel slijt. Ik moest dat lager iedere 6uur . Wij wensen u veel trillingvrij vaarplezier met de door u aangeschafte Python-Drive. De combinatie van stuwdruklager met contraflens en klemring en een homokinetische aandrijfas zorgt ervoor, dat u uw motor naderhand niet meer behoeft uit te lijnen of te centreren op de schroefas en tevens dat de vrije . Inbouwen en onderhouden van scheepsmotoren, stuwdruklagers en complete schroefassen met scheepsschroef.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts