donderdag 25 januari 2018

Het weer morgen

Een gebied met lichte regen en motregen breidt zich over het land uit. De regen trekt vannacht naar Duitsland weg. Daarbij is het grijs en valt af en toe motregen. Daarna wordt het wat kouder met 5-6 . Ook morgen is het grijs en somber met (mot)regen.


Overwegend bewolkt, vanavond vanuit het westen regen.

Kies een regio en bekijk het weerbericht voor vandaag - de weersvoorspelling voor morgen of de komende dagen. Alles over het weer in Alkmaar. Voor regen, zie buienradar. Een overzicht van de weersverwachting voor Rotterdam.


Vanavond passeert een front van west naar oost. Vannacht valt er lokaal nog wat regen of motregen, maar al snel wordt het droger. In de middag passeert er een smalle band met buiige regen, die dus niet lang aanhoudt, maar wel fel . In de loop van de week wordt het iets kouder en . De weersverwachting voor Antwerpen.

Per uur vooruit voor vandaag en morgen. Bekijk het weer voor Antwerpen! De zuidwestenwind wakkert daarbij tijdelijk aan en wordt aan zee krachtig. Na middernacht neemt de wind af. De temperatuur daalt naar graden.


Het wordt graden in. Vertalingen in context van morgen is het weer in Nederlands-Engels van Reverso Context: Dames, het wordt al laat en morgen is het weer vroeg dag. Komende nacht blijft het winderig en bewolkt met soms nog wat motregen. Bij een matige wind uit west tot zuidwest, een dikke windkracht is het zeer zacht, met maximumtemperaturen rond 13 . Ipex probeert zichzelf weer op de kaart te zetten. Morgen is het bewolkt, maar wel meest droog.


Is het niet op het wereldpodium, dan hopelijk toch als belangrijk evenement voor de Engels sprekende wereld en Europa. De zon heeft het moeilijk, maar lijkt zich ook even te laten zien. De west tot zuidwestenwind blijft matig tot krachtig. Maar door de koude wind kan het zelfs tot -graden aanvoelen! Volg de actualiteit op de voet dankzij vtmnieuws.


Omdat het weer in Europa wordt bepaald door de chaotische, atmosferische circulatie in een Ferrelcel, wordt dit weer gekenmerkt door weersomslagen, zoals na het passeren van een warmtefront of een koufront, waarna het weer gedurende een aantal dagen weinig verandert. Daarom is de weersverwachting morgen is .

Temp (°C), 6°, 6°, 6°, 6°, 6°, 6°, 7°, 7°.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts