dinsdag 16 januari 2018

Thuisarts

Als het buiten nat en koud is, liggen winterkwaaltjes op de loer. Wat kunt u doen om gezond en fit te blijven? De site is bedoeld voor mensen die klachten willen verminderen, twijfelen of ze naar de huisarts moeten, meer willen weten over een diagnose of die op zoek zijn naar meer informatie over gezondheid en ziekten.


Zie onderstaande website voor meer informatie. U kunt de informatie op deze website gebruiken: om gezond te.

NHG met informatie voor uw patiënten over gezondheid en ziekten. Het programma voorziet ook in zelfzorgtips. Uitstekende en betrouwbare . SmartHealth publiceert regelmatig een bijdrage van gastbloggers. Deze week: Pim Ketelaar van Vital Innovators. Thuisarts : heldere uitleg.


NL GEEFT BETROUWBARE INFORMATIE OVER GEZONDHEID EN ZIEKTE.

Nederlands Huisartsengenootschap (NHG) heeft geleid tot . Klik op het logo om direct naar thuisarts te gaan. Deze site maakt medische informatie toegankelijk voor een breed publiek en is een initiatief van het NHG. Mensen krijgen op de website adviezen.


Wanneer u klachten heeft of vragen over uw gezondhei zoekt u waarschijnlijk informatie op internet. Dat heeft zelfdokteren tot gevolg, wat riskant kan zijn. U vindt er betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. Huisartsen gebruiken de website om uitleg te geven aan hun patiënten.


De Website van het Jaar verkiezing is de ultieme publieksprijs die zich richt op de kwaliteit en inhoud van websites. Veel mensen hebben behoefte aan informatie over gezondheid en ziekte, maar internet biedt een. De informatie gaat alleen over reguliere (en dus niet over alternatieve) geneeswijzen. U krijgt de informatie zonnder reclame en aanbiedingen. Voor wie is deze site bedoeld?


Samenbrengen van behoefte en informatie One Shoe werd door NHG gevraagd om een website uit te denken en ontwikkelen waarmee mensen snel en gemakkelijk medische informatie over ziekte en gezondheid kunnen raadplegen. One Shoe heeft de beschikbare medische informatie en gebruikersbehoefte in kaart .

Patiënten zoeken vaak online naar informatie over hun ziekte. In theorie kan betrouwbare gezondheidsinformatie het zorggebruik verminderen, maar bewezen is dat niet. Heeft u een medische vraag en twijfelt u? Kijk dan eerst op thuisarts.


Geef de bezoekers van uw zorginstelling of praktijk goede en betrouwbare informatie van thuisarts. Wanneer u uw bezoekers wilt informeren, bijvoorbeeld in uw wachtkamer, dan kunt u dat doen via folders en ander drukwerk maar natuurlijk ook via een digitaal display dat u op ieder moment kunt actualiseren. Zoekt u betrouwbare en onafhankelijke informatie over gezondheid en ziekten?


Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra Terwijde.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts