maandag 8 januari 2018

Partij sloophout te koop

Koop of Verkoop sloophout op Marktplaats. Te koop partij planken van sloophout. Voor andere maten of partijen kunt u gerust contact opnemen.


Schijndel (Noord- Brabant) . Partijen sloophout te koop. Bezorgen is ook mogelijk.

Voor vragen of interesse gelieve te bellen of te mailen. Trefwoorden: hout tuinhout houthandel schuttinghout oudhout oud hout houten planken prijzen hout houten balken hardhout sloophout sloop hout sloopplanken partijhout partij sloophout. Dit hout gaat nog erg veel krimpen en dient eerst gedroogd te worden voor u het kunt verwerken. Daarnaast werken wij enkel met de hoogtste kwaliteit geselecteerd sloophout , wij kopen bij onze leveranciers het beste hout op, voordat een ander dat doet!


Af en toe hebben wij ook een partij die rotte of zwaar beschadigde . Zoekt u Sloophout of oude, gebruikte planken? Binnen 3-dagen in huis. In Polen werden voorheen huizen van lokaal eikenhout gebouw tegenwoordig worden deze vervangen door steen.


Het zijn oude eiken wandelen van huizen en schuren, beschikbaar in diverse afmetingen.

Bij de partij zitten ook originele oude en verweerde balken . Van dit sloophout worden meubels gemaakt (zie bijlage). Naar aanleiding hier van kwam ik op het idee om dit hout te importeren om vervolgens te verkopen aan meubelmakers,houthandelaren enzovoort. Find Quality partij sloophout te koop and Buy partij sloophout te koop from Reliable Global partij sloophout te koop Suppliers from mobile site on m. Diverse partijen sloophout te koop aangeboden tegen scherpe prijzen. Hout dat perfect geschikt is voor een tweede leven. Sfeervolle unieke uitstraling.


Voor bouwconstructies en als bekleding van muur, plafon vloer. Snel te leveren binnen 2-werkdagen. Goedkoop hout is per pallet inkopen. Prachtige kleurrijke tafel van sloophout te koop. We zijn erg blij om weer te kunnen melden dat we weer sloophout verkopen.


Wij zijn te vinden langs de snelweg Anabij Roosendaal op minuten afstand. Ben je graag creatief bezig en ook best handig met gereedschap? Bekijk ons ruime aanbod en vraag meer informatie aan.


Handelsonderneming Berg is een jonge, dynamische onderneming, die gespecialiseerd is in levering van diverse soorten nieuwe en gebruikte bouwmaterialen voor particulieren en bedrijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts