woensdag 10 januari 2018

Cv ketel amsterdam onderhoud

Wij helpen u met het onderhoud en de installatie van uw verwarming. Bovendien blijven ze door middel van cursussen op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en werkprocessen. Een goed werkende ketel begint bij goed onderhoud. CV ketel onderhoud nodig? Expert in onderhoud , reparatie en installatie van uw verwarming.


Dankzij regelmatig onderhoud blijft je cv - ketel goed en veilig werken.

Sluit daarvoor een onderhoudscontract af. Niemand zit graag in de kou of moet denken aan een koude douche. We beseffen het vaak niet maar we vertrouwen er op dat onze cv - ketel het áltijd doet.


Storingen en onnodige reparaties willen we graag voorkomen. Iedereen begrijpt ook dat een cv - ketel , net als een auto, een mechanisch . Wij raden zelfs aan om uw ketel minstens 1x per jaar goed te laten onderhouden. Het onderhoud aan uw ketel is noodzakelijk, het is zelfs verplicht. Hierdoor kunt u uw eigen veiligheid en .

Op al onze werkzaamheden geven wij bovendien jaar all-in garantie. Standaard vernieuwen wij alle aansluitingen, kranen, koppelingen en het expansievat. Misschien zoekt u een partij die een storing aan uw CV - ketel kan verhelpen.


Officieel dealer van de merken Intergas, Nefit en Remeha. Bel nu voor een afspraak. Service- Onderhoudscontracten. Om CV reparatie te voorkomen, is regelmatig onderhoud belangrijk. Ter vergelijking: een auto die zoveel uren maakt heeft al meer dan 100.


Elk jaar cv - ketel onderhoud is dus net zoiets als een servicebeurt voor de auto. Regelmatig onderhoud aan je CV - ketel voorkomt storingen. Meestal de zelfde dag nog mogelijk. Tevens plaatsing van nieuwe ketels, geisers en kachels.


Ons bedrijf is gespecialiseerd in moeilijke storingen. Goed onderhoud is belangrijk. Amsterdam kent behoorlijk frisse winters.


Daarom bieden wij u bij Vos de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. Onze monteur komt dan met regelmaat de staat van uw verwarming .

Wilt u het hele jaar verzekerd zijn van warmte en warmwater? Waarom een onderhoudscontract ? U zult het altijd zien dat is net op die ene koude winterdag! Wanneer u een storing heeft .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts