vrijdag 26 januari 2018

Co2 afstellen remeha avanta

Afstelling coremeha avanta. De gebruikelijke voordruk van handelspropaan (- mbar) kan worden toegepast. Bij propaanbedrijf kan Remeha niet garanderen dat alle com- fortaspecten volgens CW-eisen gehaald . Controles en afstellingen na inbedrijfstelling. Functie sanitair warm water (Alleen bij combiketel).


Veiligheidsinstructies en aanbevelingen.

Iedere ketel wordt voor het verlaten van de fabriek optimaal ingesteld en getest op: Elektrische veiligheid. Deze Installatie- en Servicehandleiding is bedoeld voor instal- lateurs en servicemonteurs. Volg de inbedrijfstellingsprocedure voor de juiste. Er zijn al meerdere keren monteurs. Soms wil de waarde op laaglast wel eens verlopen.


Hmoet hoofdletter zijn dan laaglast . Ede afstand van de ionisatiepen is 4mm is dus goed er is een nieuwe. Fout code E deze storing heb je al eigenlijk al zelf beantwoord en is het volgende: Ionisatie, schouw of slechte afstelling van de cowaarde. Resetten helpt niet, stekker eruit en erin ook niet.

Vaak is het toch een foutieve afstelling , vaak is het inderdaad bij opstarten. Je kunt hierbij COafstellen bij zowel hooglast als laaglast. Weer de monteur erbij en die heeft de COafstelling weer volgens fabrieksopgave afgestel zowel in laag als in hooglast.


Een uurtje later weer E4. Volgende dag weer de monteur erbij en die heeft de voorplaat eraf gehaald en constateerde een kapotte isolatieplaat (van de voorplaat). Ik heb in een eerder antwoord gelezen dat bv. Het enige wat aangepast moet worden is de COafstelling , dit moet mbv een rendementsmeter en het toerental van de ventilator moet aangepast worden volgens specificaties van de fabriek. Hiermee geeft de ketel de vergrendeling weer.


Remeha Avanta met wat aanpassingen, op propaangas werkt. Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de cv-ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt. De oorzaak van Eis dat de COafstelling niet juist is. Gaszijdige toepassingsmogelijkheden.


Zie voor verdere gegevens Par. De Remeha Quinta is geschikt voor het verstoken van alle kwaliteiten aardgas en pro- paan, categorie II2L 3P. Voor stoken op propaan kan worden volstaan met een nieuwe.


Makkelijk te installeren. Mooie en compacte ketel voor deze capaciteit. Regelmatig een controle laten uitvoeren en afstellen bespaart veel kosten.

Zo blijft ook de COwaarde laag en je verbruikt dus minder. Review criteria: Warmtecomfort. Allemaal ketel afstellen gasblok coklaar.


Remeha Calenta cv-ketel afstellen met de BLAUWE LIJN EUROLYZER STe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts