vrijdag 21 juni 2019

Nieuwe motor in auto kilometerstand

Door het plaatsen van een nieuwe - of een gereviseerde ruilmotor veranderd er aan de overige staat van de auto niets. Zelfs bij het vervangen van een defecte kilometerteller moet de nieuwe teller op de huidige kilometerstand van de vervangen teller gezet worden waarbij een marge van naar boven kan worden . Nu is het zo dat zij een nieuwe motor laten plaatsen met een kmstand wat lager is dan mijn kmstand op de klok van de auto. Is het op basis hiervan mogelijk om een correctie uit te laten voeren waardoor de km stand op de klok gelijk is met de km stand van de nieuwe motor ? Met vriendelijke groet,.

Prijs valt mee, maar wie weet wat ik nog naar beneden kan halen. Toch zag ik bij de NAP dat die meer heeft gereden, dus ik even verhaal halen. Vijf jaar geleden heeft deze auto een nieuwe motor gekregen, waardoor de km teller dus veranderd is. Kilometerstand terugdraaien. Wanneer kilometer-teller op nul?


Meer resultaten van forum. Rechter bepaalt: teller terugdraaien mag, mits… - Autoblog.

In de aanloop hier naartoe, is reeds besloten dat de RDW vanaf volgend jaar de kilometerstanden gaat bijhouden, waar deze nu nog door stichting Nationale. En nu nog een bedrijfs uren teller op je auto en je weet echt wat de motor gedraaid heeft. Is het normaal de kilometerstand te laten corrigeren of niet? Dit staat weergeven op de teller van de auto en laat het aantal toeren zien dat de motor per minuut draait. Een nieuwe distributieriem kost je gemiddeld een paar honderd euro.


Wat is het bouwjaar, km-stand en onderhoud van de Fusion? Waarvoor is de kilometerstand eigenlijk? Ik vroeg me toen af wat er gebeurt met de kilometerstand ? Wordt die teruggedraaid naar het aantal kilometer die de nieuwe motor gelopen heeft of blijft hij . KM standen boven de 200. Meningen over hoge KM-standen? Hoogste KM-stand ooit meegemaakt?


Hoeveel kilometer gaat de benzine motor van een auto mee? Ook maakt het een verschil of er vervolgens een behoorlijk stuk achtereen met de auto gereden wordt of slechts een klein stukje. Van een hoge kilometerstand is sprake wanneer de auto een meer dan gemiddeld aantal kilometers heeft gereden.


Betreft het een auto met dieselmotor , deze staan over het algemeen bekend dat deze zeer hoge kilometerstanden aankunnen.

Dat moet onder meer als het kenteken van de auto overgeschreven wordt op een nieuwe eigenaar en als er grote reparaties aan de auto worden uitgevoerd. Een benzinemotor waarmee normaal is gereden kan makkelijk 400. Een lage kilometerstand is lang niet altijd beter. De motor heeft nog maar weinig gelopen, dus die is nog als nieuw …. Een motor werkt het beste op bedrijfstemperatuur. Een auto is gemaakt om mee te rijden.


Dan is de belasting ook op zijn laagst. Het is de keerzijde van de medaille: meer prestaties en een lagere uitstoot, maar wel ten koste van de levensduur. Gelukkig zijn er voldoende revisiebedrijven die de motor weer als nieuw kunnen maken, maar de rekenende autobezitter zal op enig . BONGERS AUTO -ONDERDELEN ZEELANDZeelan Noord-Brabant. KM-stand geeft ook aan hoe lang de bak erin zit, hoe oud de rest van de aandrijflijn is etc.


BMW serie (F20) 118d 2. Het beste kan je gewoon de rekening vna het blok bewaren bij de autopapieren. Saab 9-Hirsch Stage ooit een 9-aero Vi älskar . De enige oplossing was een nieuwe motor , kosten € 5. Heb ik wel een deugdelijk product gekocht, of kan ik verwachten dat zoiets gebeurt bij deze km-stand ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts