vrijdag 7 oktober 2016

Afschotisolatie eps

Geëxpandeerd polystyreen. Platen zijn voorzien van Komo kwaliteitsverklaring en CE-keur met d. Druksterkte bij vervorming ≥ 1KPa, volumegewicht ca. Deze isolatie kan gebruikt worden als dak- en. Productsamenstelling RenoTop HR afschotplaten.


Isolatiemateriaal: airpop type EPS HR -SE (geëxpandeerd polystyreen) brandvertragend gemodificeerd (SE- kwaliteit), met een extreem hoog isolerend vermogen.

Wij leveren diverse maten en soorten afschot isolatie. Bij isolatie van platte daken is het gebruik van EPS (airpop) vaak favoriet. Al sinds de jaren zeventig maken bouwers dankbaar gebruik van de grote drukvasthei het lage soortelijke gewicht en hoge isolatiewaarde van het materiaal. Meestal gebruikt men afschotplaten die wateraccumulatie voorkomen. Uw huis isoleren met EPS is gemakkelijk en duurzaam.


Er bestaan verschillende soorten dakisolatie materialen die gebruikt worden met allemaal hun specifieke eigenschappen. Soorten dakisolatie: Afschot-isolatie. De levertijd is afhankelijk van de productiedatum.

EPS isolatie is voor veel toepassingen te gebruiken. EPS is een veelzijdig isolatiemateriaal dat door zijn goede isolerende eigenschappen en aantrekkelijke kostprijs zeer veel toegepast wordt in allerlei bouw- en isolatieprojecten. Isolatieplaten met hun toepassingen, prijzen en aandachtspunten vind je hier. PUR-platen, polystyreen, EPS , glaswol en rotswol platen en zoveel meer.


EPS staat voor geëxpandeerd polystyreenschuim. Natuurlijk informeert ook onze Verkoop binnen-en buitendienst u graag. IsoBouw vlak dak isolatie : een logische keuze.


Vind isolatie eps op Marktplaats. Er wordt in deze handberekening getoetst aan twee eisen: de warmteweerstand van het dak in zijn geheel én de warmteweerstand op de plaats waar de isolatie het dunst is moeten voldoende zijn. Geen stukken van mensen en een plat dak dat met elke regenbui wordt schoongespoeld. Voor iedereen een voordeel.


Ik heb geen idee wat EPS zoal kost in afschot , want dat wordt nauwelijks toegepast. Update mei: Fabrikanten geven geen orderbevestigingen meer af, levertijden en hoeveelheden onbekend. IKO enertherm isolatie heeft het hoogste rendement per m². Hier vind je alle isolatie voor platte daken zoals bijv.


Dit betekent dat met een dunnere plaatdikte een hogere isolatiewaarde behaald wordt dan met andere isolatiematerialen (zoals EPS , XPS en minerale wol). Met IKO enertherm maakt u dus optimaal gebruik van de beschikbare ruimte op het dak, in de vloer of in . VOORDELIG - Unidek Walker dakisolatie is uitstekend geschikt voor licht beloopbare daken.

Kingspan Therma TTFM Afschot Dakplaat is een PIR hardschuim isolatieplaat met vezelvrije kern, aan twee zijden voorzien van een alu meerlagen complex.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts