donderdag 20 oktober 2016

Trackjack aansluitschema

Standaard aansluitschema. Aansluiting en installatie. Bedrading op een juiste manier wegwerken. Controle aansluiting en werking. Activeren op het online account.


Goed dat u heeft gekozen voor het betaalbare GPS track en trace systeem van TrackJack.

Vanaf nu kunt u altijd en overal online de locatie van uw voer- of vaartuig of ander materieel traceren door heel Europa, uw rittenregistratie automatiseren of uw wagenpark op afstand beheren. Een professionele installatie is van essentieel belang voor het juist functioneren van de TrackJack. Laat de installatie daarom verzorgen door één van onze ervaren monteurs. Wij komen op een door u gewenste locatie in Nederland langs en verzorgen de installatie zorgvuldig voor een vast laag tarief per inbouw. Lees voordat u TrackJack in gebruik neemt eerst de handleiding door.


Inhoud van de verpakking. Volg voor deze aansluiting het aansluitschema van berijdersidentificatie inclusief ID Buzzer (.) en sluit de ID Buzzer niet aan. Nu de ID Key Reader in de auto is geïnstalleerd kunt u beginnen met het koppelen van de bestuurders aan de ID Keys. Maak een lijst van alle bestuurders die een ID .

Zodra de TrackJack PRO Fiscaal is aangesloten, gaan het groene en blauwe signaallicht knipperen. Het rode signaallicht geeft aan dat de TrackJack PRO Fiscaal wordt opgeladen. Knippert het groene licht niet, dan is het GPS-signaal op deze plaats niet optimaal. De voeding van de TrackJack dient in de zekeringenkast aangesloten te worden.


Let op: indien u in het bezit bent van een TrackJack Professional, dient deze functionaliteit aangeschaft te worden. Installatiehandleiding OTM Handleiding TrackJack OTM 2. Goede voorbereiding Professionele inbouw 1. Selectie van montageplaats 1. In deze verpakking zit een luxe wit doosje welke aan de voorkant geseald is door het logo van TrackJack. Welkom op de MED download pagina!


U vindt hier zowel de verschillende versies van programmeer-software die gebruikt worden voor de MED beveiligingsproducten, als ook de laatste firmware versies en bijhorende handleidingen. Programmeren MED11: MED PLUS. Voor het programmeren van de nieuwe MED11 . Verder beschikt de ATTTTover diagnose LEDs ( voor GPS ontvangst - voor GSM ), een extern bereikbare SIM-kaart slede en ee. Zoekresultaten verfijnen.


U hebt niets in uw winkelwagen. Geen producten geselecteerd. Een motor- of auto-accu vervangen is altijd verschillen maar over het algemeen zeer eenvoudig.


Hieronder een aantal stappen die je kunt volgen: - Schakel alle gebruikers uit en neem de contactsleutel uit het slot.

Alleen artikelen van het merk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts