woensdag 26 oktober 2016

Intergas kompakt hr service 5

Uw Intergas CV-ketel geeft een storingscode, wat nu? De storingscodes hebben stuk voor stuk eigen betekenissen, oorzaken, gevolgen en oplossingen. De meest voorkomende Intergas storingscodes worden op deze pagina uitgebreid toegelicht. C niet ater fort- er per inuten.


Display geeft bedrijfstoestand weer.

Reset knop indrukken indien het rode lampje van storing brandt. Bij herhaling installa-. Indien zich de volgende eenvoudige storingen aan het toestel voordoen dan kunnen deze als volgt opgelost worden. Beste lezer, Hopelijk kunt u mij helpen. Moet ik de ketel resetten nadat er storing wordt gemeld.


Oplossing: Condensafvoer verstopt of . Onlangs servicebeurt gehad en toen was alles prima.

Via dit forum erachter gekomen dat de interne afvoer weleens verstopt kon zitten. Storingscode Kombi Kompakt HRE. Apparaat: Kombi Kompakt HRE. Omschrijving: Slecht vlamsignaal.


Oorzaak: Slecht vlamsignaal. Afstelling gasblok controleren. Lees voor het installeren en gebruiken van het toestel. Sluit de elektrisch bediende afsluiter, (connector X2) en de MIT schakelaar ( connector X4) aan. Wijzig parameter van de service code.


Klinkt professioneel dacht ik, achteraf na lezen review huisklusser over deze intergas , slecht met storingen. Wellicht was Vaillant een betere keuze geweest, deze Intergas. Al jaren heeft u plezier van uw Intergas ketel. U zult er daarom niet vaak bij stilstaan, maar door het veelvuldige gebruik van het apparaat zijn storingen ons niet onbekend. De bij ons aangesloten monteurs zien bijvoorbeeld vaak een Intergas Kompakt hr ketel met storing in het display.


Bedrijfstoestand op het service display.

Uit (toestel vorstbeveiliging actief). Als ik de warm water kraan open, krijg ik ook gewoon warm water. Ik heb een HR ketel van Intergas (jaar oud). ECHTER: de verwarming slaat niet aan.


Ik krijg of code (knipperend) of hij slaat . De Intergas Kompakt HRE Solo is een betrouwbare soloketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting optimaal rendement heeft. Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Deskundig advies en snelle. Om de levensduur van uw cv-ketel aanzienlijk te verlengen adviseert Warmteservice het gebruik van de Spirotrap MBvuilafscheider.


Nieuwe cv- ketels moeten . De monteur dacht dat het de ventilator was en heeft deze vervangen. De eerste ventilator werd de . De Intergas Kombi Kompakt HR -ketels bevatten een minimum aan onderdelen, hierdoor is deze ketel minder storing gevoelig. Volg de omschrijving uit de handleiding. Er voldoende waterdruk in de centrale verwarming is ( tot bar).


De kamerthermostaat het . De cv ketel gaat automatisch op als de water temperatuur graden meer is dan de ingestelde water temperatuur. Door de knop onder de 1 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts