maandag 10 oktober 2016

Wellstraler b11bs

De waarborg dekt niet het vervangen van breekbare onderdelen of stukken in contact met het vuur, glas e. Eventuele klachten worden uitsluitend via de leverancier in behandeling genomen. Technische informatie (zie bijgevoegd document). TOESTELLEN MET SCHOORSTEENAANSLUITING. De wet voorziet dat wie een open toestel installeert ook een verluchtingsrooster moet plaatsen in dezelfde ruimte om de toevoer van verse .

Juist voor afbraak is nog een nieuwe ontsteking geplaatst geweest. Vervangen venster Wellstraler B11BS ? Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan! Herstelling van gaskachel Wellstraler. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Deze moet hersteld worden.


Kachel heeft eigenlijk nooit gebrand vanwege het hebben van. Ik las een aantal antwoorden op de site hier, maar ik krijg mijn gaskachel nog steeds niet aan.

Omschrijving, Ref leverancier. Ook service en herstellingen. Vaste prijs jaarlijks onderhoud: euro. Lees en bewaar dit document zorgvuldig! Installatie instructies.


Well Straler op aardgas te koop. Info over gaskachel wellstraler. Resultaten van zoekmachines! Ik ben opzoek naar handleiding voor een Bocal B11bs. Mooie vrijstaande kachel van het merk bocal type ahet is een hoog rendement kachel met.


Bocal gaskachel merk: bocal type: b11bs nominale belasting: kw nominaal . Elektronische ontsteking. Ingebouwde hoogrendementspomp met regelbaar debiet. Benraad gashaarden: BT 81 BT 16 BT 22 BT 22 BT 24 BT 26 BT 32 BT 42 . B11bs kW classe de rendement.


Vind de beste 2e hands ` Wellstraler ` resultaten van onze leden en aanbod sites zoals Ebay.

Vlambeveiliging door ionisatie pricipe. Het TTB systeem zorgt voor veilige werking ter bescherming tegen CO vergiftiging. Schoorsteenaansluiting met een diameter van 1mm. De Bulex Opalia CG is B11BS gekeurd.


De verse-luchttoevoer of de onderverluchting De RS23-RS23D is van het type B11BS. Verbranding en milieu De kachel zal gebruik maken van zowel primaire,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts