dinsdag 4 oktober 2016

Wibo zeilboot

De Wibo is een klasse van stalen zeiljachten, variërend in lengte van tot meter. Het zijn ruime jachten, meestal met een multi-knikspant romp uit 3-mm staal, soms verzinkt ter voorkoming van roest. Het oorspronkelijke lijnenplan van de Wibo werd getekend . Nu Wibo boten te koop. In goede staat verkerende stalen zeilboot WIBO 8. Unieke feitelijk nieuwe boot waarvan slechts ter wereld !

Een zeer mooie zeilboot. Werd twee maanden geleden uit het water gebracht en gecontroleerd op een antifouling. Stuur dan een bericht voor meer informatie. Wibo zeilboten zijn ruime stalen zeiljachten gebouwd door Jachtwerf G. Nu Wibo boten te koop. C Ligplaats: united kingdom, gb . Zeilboot Wibo 7op boten.


Zeer nette en complete wibo 835. Binnen in goede staat, zeilen perfecte staat, evt buiskap splinternieuw voor meerwaarde ook te koop.

Voor meer info of foto bel even. Opmerkingen: Met een grootzeil, normale fok en een stormfok. Tevens is er een winterbok aanwezig voor dit schip. Alles in originele staat. Interieur en exterieur altijd netjes bijgehouden.


Mijn WIBO zeilboot van m bij m moet over de weg vervoerd worden van lelystad naar kerkdriel. Op beide plaatsen heb ik een kraan. Ik wilde hier ongeveer 5euro aan uitgeven. Misschien dat er voor een bedrijf een combinatie met een andere rit mogelijk is? U zoekt een Wibo van Wijk ? Bij ons vindt u nieuwe en gebruikte Wibo van Wijk.


Wij verkopen onze fijne zeilboot. En we een grotere gekocht hebben. Hij heeft ons jaar lang m. Tweedehands boot kopen of verkopen? Maak gebruik van het grote aanbod aan jachten te koop bij Yachtall !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts