woensdag 12 oktober 2016

Kal fire heat pure 100

Concept, vormgeving en redactie: Dim-branding by design,. Droog hout brandt beter. Le bois sec brûle mieux. Vakkundig inbouwen = zorgeloos genieten.


Houtvuur was nog nooit zo mooi aanwezig in uw woonkamer. Met de brede en hoge ruit geeft deze haard een bijzonder ruim zicht op het vlammenspel. De haard is niet alleen brandend een unieke houthaard. Het ontwerp is minimalistisch en de. Deze inbouwhaard kunt u zowel open als gesloten stoken.


Standaard wordt de haard geleverd met een skamol achterwand maar bij ons is de haard met een design achterwand te bewonderen. Kal - fire Heat Pure 100. Laat je verleiden door een. Heeft iemand ervaring met dit toestel?


Wij lieten deze door een firma uit Brugge ( Scheepsdalelaan) installeren. Ik heb zelf moeten de installatievoorschriften nalezen om vast te stellen dat de installateur de nodige schouwhoogte . Hierdoor kunt u de haard ook open stoken en heeft u. Heat pure , de houtgestookte liftdeurhaarden. Door de geavanceerde techniek is deze ook als open haard te stoken en is het vuur regelbaar.


De inbouwmogelijkheden zijn eindeloos door de vele opties en uitvoeringen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts