dinsdag 11 oktober 2016

Doorstrijkmortel per m2

Weber Beamix een stabiele mortel en kleurgegarandeerd. Voor een optimale stapelhoogte. Verbruikstabel metsel-, dunbed- doorstrijk- en voegmortel. Dunbed in mm metselen mortel techniek metselen.


Remix doorstrijkmortel is tevens geschikt voor kleinscha- lig stucwerk.

MegaMix doorstrijkmortels zijn uitstekend verwerkbaar. Doordat u met doorstrijkmortel verplicht vol-en-zat metselt, krijgt u een stevig stuk metselwerk. Dat brengt logistieke voordelen met zich mee die uw werk veel makkelijker maken, zeker bij hoogbouw. De metselaar maakt het werk nu achter elkaar zelf met de voegroller . Bij een halfsteensverband met volle vlakke bakstenen en waarbij de stootvoegen dezelfde dikte hebben als de lintvoegen circa 11mm kan men uitgaan van een gemiddeld verbruik van circa 63kg doorstrijkmortel per m2.


Doorstrijkmortels dragen het CE-keurmerk. Geperforeerde stenen hebben echter . Specificaties Toepassing: Metselen en voegen.

De lintvoegdikte heeft een relatie met de verwerkingmethode en de maattoleranties van de baksteen. Droogstapelsystemen, maar ook metselwerk dat bestaat uit bakstenen met een uitholling voor de metsel- specie . Deze mortel voldoet aan EN 998-2. Hierdoor vermindert de kans op witte uitslag aanzienlijk.


Met onderstaande tabel selecteert u snel de juiste kwaliteit mortel voor uw project. Stuk voor stuk oplossingen die. De vermelde verbruiken . Tabel 7: Theoretische afmetingen standaardformaten. Traditioneel metselwerk met metselmortel. Ik heb nog zakken beamix voegzand liggen, prijs per zak.


Toevoegen aan winkel wagen. Het formaat is heel bepalend voor de perceptie van een baksteengevel. Hoe groter het formaat, hoe groter.


Een doorstrijkmortel is namelijk een mortel die bij het metselen vol wordt aangebracht en nadien met een. Porotherm binnenmuursteen stucwerk. Sto sokkelprofiel PH-A ok kozijn.


Sint Joris Colorline raamdorpel, antraciet 170x105x50mm baksteen metselwerk doorstrijkmortel , stootvoegloos.

WF) 2kg = zakken (MF). WF) 8kg = zakken (MF). Smalle bakstenen van Wienerberger. Een slanke baksteen met tot minder volume. De bouw zet met SlimBrick en EcoBrick een extra stap op weg naar duurzaamheid en reductie van CO2.


Minder volume betekent fors minder grondstoffen, energie en transport. Door de kunst van het weglaten. Hoeveelheden stenen per mvoor halfsteensmuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts