vrijdag 28 oktober 2016

Elektrische deken met aparte voetverwarming

Toch maar stiekum onder het laken gekeken, en wat lag daar. Een inventum electrische onderdeken ! Houd jezelf lekker warm tijdens de donkere dagen met een elektrische deken. Heb je vaak last van koude voeten? Kies dan voor een deken met aparte voetververwarming.


Een elektrische bovendeken gebruik je om lekker.

Deze zuinige elektrische deken met hoeslaken heeft twee aparte instelbare zones voor voeten en lichaam en is wasbaar op 30°C in de wasmachine. Je ligt er vanaf nu lekker. Vorige maand gekocht omdat ik vele jaren eenzelfde deken van Inventum met voetverwarming gehad heb, die prima beviel.


Handig aparte voetenwarmgedeelte. Blijf lekker warm met een elektrische deken. Verkrijgbaar in 1- of 2-persoons, ook met automatisch uitschakelen. Gratis bezorging vanaf 20.


Woonaccessoires – elektrische deken met aparte voetverwarming. Uitvoering elektrische deken : Eenpersoons deken.

Wil je voordelig de beste elektrische deken kopen? Instructie video voor het gebruik van een elektrisch voorgevormd kussen. Sommige eenpersoons warmteonderdekens hebben een aparte temperatuurzone voor de voeten, zodat u de voetenwarmte apart kunt instellen. Ideaal als u vaak last heeft van koude voeten! Daarnaast zijn de meeste 2- persoons elektrische dekens ook voorzien van twee verwarmingszones, zodat u de temperatuur . Vind elektrische deken op Marktplaats.


Voor iedereen een voordeel. Elektrische deken kopen? Met temperatuurstanden is er altijd eentje die jouw bed warm genoeg maakt.


Daarnaast leg je de onderdeken gemakkelijk onder je dekbed om je bed alvast voor te verwarmen. Door de extra verwarming bij de voeten, warm je nog sneller op dan normaal. Ben blij met dit deken een aparte voetverwarming omdat ik altijd koude. Keuze uit meer dan 1modellen en kleuren wollen dekens en plaids.


Onze plaids zijn gemaakt van 1 natuurlijke, biologische wol. Super kwaliteit voor een zeer scherpe prijs, nergens goedkoper! Wij zijn partner van Unicef en ondersteunen projecten voor kinderen in nood.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts