maandag 10 oktober 2016

Remeha calenta resetten

Waardeer dit antwoord (3)Misbruik melden. Het komt ook voor dat een toestel geen resetknop heeft. In dit geval is resetten mogelijk door de stroomtoevoer tijdelijk te onderbreken. Haal de stekker uit het stopcontact en plaats deze na seconden weer terug.


Probeer het toestel vervolgens te herstarten. Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen van acht jaar en ouder en mensen met lichamelijke, gevoelsmatige of geestelijke beperkingen of met gebrek aan ervaring en kennis als ze begeleiding en instructie krijgen hoe het apparaat op een veilige manier te gebruiken en de eraan verbonden gevaren.

Servicemenu van de ketel uit te lezen welke aanstaande servicebeurt zou moeten worden uitgevoerd. Maak gebruik van de aangegeven. Remehaservicesetjes (A, B of C). Start de volgende service interval. Druk tegelijk op de twee . De storingscode met de betekenis, de mogelijke oorzaak en de oplossing voor de storing die u heeft.


Type klus: CV-ketel installeren of vervangen. Soort woning: Twee-onder-een-kapwoning. Materiaal verzorgd door: De opdrachtgever.

CV bijvullen en ontluchten - Duration: 2:50. Hoe vul je de cv-ketel bij. Indien de storingscode verdwenen is, werkt de ketel weer normaal. Neem contact op met uw installateur. Calenta 25s - 28c - 35s - 40c.


Indien op het display geen reset wordt weergegeven dient de ketel uit- en na seconden weer ingeschakeld te worden alvorens de storing ge- reset kan worden. Ik heb een probleem met mijn remeha avanta 28c cw4. Hij stond vamorgen op storing e7( te weinig water) dat heb ik bijgevuld en wilde resetten maar ketel. We bieden je hulp bij jouw problemen rondom warmte, warm water en andere cv -technische zaken. Alle documentatie is te downloaden in pdf-formaat.


Reset je regelaar en kijk dan wat de ketel doet. Advies is print vervangen wegens slechte contacten. Hiermee geeft de ketel de vergrendeling weer. Bij deze storing dient de oorzaak ervan opgelost te worden waarna de ketel vanzelf, dus zonder dat de reset toets hoeft te worden ingedrukt, weer in bedrijf komt.


R knop seconden ingedrukt houden,niet heel . De iSense wordt geleverd in twee. Het display heeft twee posities en geeft informatie over de bedrijfssituatie van de ketel en eventuele. Deze kunt u downloaden via. Als de cv ketel na het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts