donderdag 6 oktober 2016

Gasfornuis aansluiten youtube

Bouw eenvoudig zelf je kookplaat in met de handige instructievideo van ETNA. Een gasslang voor kookplaat of fornuis. Je denkt er eigenlijk nooit over na, maar het kan zomaar zo.


Hoe sluit ik mijn gasfornuis goed aan? How to use PTFE tape - Ultimate Handyman DIY tips - Duration: 2:10.

Professionele flexibele Gasslang. De productspecialist legt uit welke elektrische aansluiting je nodig hebt bij je inbouw kookplaat. Eén van de meest gebruikte apparaten uit je keuken is het gasfornuis.


Vrijwel dagelijks maak je hier gebruik van, maar hoe sluit je deze goed aan? Zelf een kookplaat aansluiten ? Het kan een gemakkelijk klusje lijken, toch willen we je waarschuwen voor de gevaren van het zelf aansluiten van een kookplaat of gasfornuis. Op de gasplaat werd geadviseerd deze met gas tape vast te draaien.

Dat is gedaan maar daar door blijft het geheel los op de buis zitten. Dit lijkt niet te kloppen. Moet dit niet door een tussen ring te plaatsen zoals getoon in het etna filmpje? Nieuw gasfornuis gekocht. Wordt volgende week gebracht maar ik moet het zelf op het gas aansluiten.


Heb alvast een nieuwe gasslang gekocht. Het aansluiten van het gas gedeelte bij een SMEG fornuis is op zich niet ingewikkel maar vereist wel enige aandacht. Aangezien we veel vragen hierover binnen krijgen vindt u onderstaand een korte uitleg. Logischerwijs meld ik u hierbij op dat het niet verstandig is om een sigaret of iets dergelijk hierbij te laten branden. Beste mensen, Ik probeer mijn gasfornuis door middel van een gasslang aan te sluiten op de gasaansluiting, maar als ik eerst.


Even kijken of Pfffff gelijk heeft: Klant doet open, klant groeten en voorstellen, kookplaat binnen leggen, situatie even bekijken, werkblad eventueel vrij maken en afdekken met een deken of wat karton (min). Alle laden of deuren verwijderen van onder de kookplaat en netjes op een stukje karton in de . Op deze pagina vind je alle informatie die belangrijk is bij het kopen van een fornuis. Denk aan advies over de benodigde aansluiting en de voor- en nadelen.


Als je vraagt om een slang om je gasfornuis op het gas aan te sluiten, begrijpen ze je echt wel bij de gamma ;-).

Als je het zelf aansluit (is niet moeilijk) en een goede neus hebt: na het aansluiten elke paar minuten even snuffelen rond de aansluiting. Hoe reinig ik de ovenruimte? Momenteel kan ik niet meer gebruik maken van aardgas in mijn keuken.


Ik heb wel een campinggasset, maar mijn normale gasfornuis is beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts