maandag 30 januari 2017

Aks 2000 frictiecups vervangen

HOW TO change side friction pads. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our . Hallo, Nieuw op dit forum, en direct een vraag! Vorige week, voor dat ik de caravan wilde aankoppelen op de camping in Frankrijk bleek van de frictiecups afgebroken te zijn.


Vervanging blokjes antislinger.

Zeer eenvoudig zelf te vervangen. De set bevat remschoenen, ringen en dopjes. Ik dacht dat ik nog ergens een documentje had waarop staat hoe dat in zijn werk gaat, maar helaas.


Ik heb op dit moment helaas de caravan niet . Het platform en de monta- gegang van het frictie-ele- ment reinigen. Druk de frictie-elementen met je duim op hun plaats. Je kunt dan eenvoudig aflezen wanneer het tijd is om het frictiemateriaal te vervangen.


Is dit moment eenmaal aangebroken, dan moet de beurs flink.

An AL-KO guide to changing the side friction pads in your stabiliser. You can also download a print-friendly. Stabilisatorkoppeling caravan. Caravanspecialist Aad van der Poel legt uit hoe de stabilisatorkoppeling.


Een stabiliserende inrichting of koppeling dient ervoor om pendelbewegingen tussen de auto en de caravan te dempen. Deze pendelbewegingen kunnen zowel horizontaal (slingeren) als verticaal (deinen) plaats vinden. Veel moderne caravans zijn uitgerust met een stabilisatorkoppeling. Rijden met een stabilisator is . Een caravan dealer kan de wrijving en dus de werking van de stabilisator . Torxbouten aanbrengen en vastdraaien.


Achterste frictie-element: Torx-. Frictie- element vervangen. Kampeerwinkel verkoop van alle kampeerartikelen, kampeergerief kampeermateriaal zoals caravanonderdelen en mobilhomeonderdelen en kampeeraccessoiresen gas-en lpg toebehoren en accessoires via een onlinekampeerwinkel.


In onze kampeerwinkel vindt u Luifels, airco, satelliet zonnepanelen caravanmover, . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw apparaat. Kijk snel en profiteer van het voordeel! De WS-koppelingen van Winterhoff en de AKS -reeks van Al-Ko zie je het meest in de caravanbranche.


Een aparte hendel drukt afhankelijk van het model twee of vier frictiecups tegen de kogel van de trekhaak.

Die moeten overigens sowieso na verloop van tijd worden vervangen. Bekijk ons assortiment en bestel direct. De frictiecups van je stabilisator moet je regelmatig nakijken en als versleten zijn moeten ze vervangen worden. Als je tot duizend kilometers gereden hebt kun je het beste de frictiecups van je stabilisator door de vakman laten controleren.


Tip 2″ De boiler en het. Grote sortering al-ko onderdelen D. S decaravanspecialist vanaf euro gratis verzending. We have many A-Z keywords for this term. Recent user searched keywords. Voeg toe aan uw geheugenlijst Stel uw vraag Attendeer een vriend.


Linker en rechter frictiecup. Maak nu online een afspraak om de door u gekozen frictiecups te vervangen bij uw stabilisator koppeling. AL-KO ATC Trailer Control monteren op uw caravan?


AL-KO accessoires voor meer (rij) veiligheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts