vrijdag 6 januari 2017

Tefal bi8125

Waterkoker Mini TEFAL : in een mum van tijd heerlijke hete thee. Ideaal voor een klein huishouden, op reis of op het werk. Doordat de deksel automatisch opent bij het uitschenken komen er geen stofdeeltjes meer in he. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!


MediaMarkt BTW, Weg ermee!

Dankzij het compacte formaat neemt hij weinig ruimte in beslag op het aanrecht. Met een inhoud van liter kook je water voor zo¿n koppen thee. Met de waterpeilindicator aan beide zijden van de waterkoker meet je . Er kan maar liter water in.


Hij is snel, in minuten heb je een liter koud water aan de kook. Er is een waterfilter en het kijkglas zit aan de zijkant wat erg prettig is. De vulopening is wel wat klein en daardoor wat . Das Erfolgsmodell im neuen Stainless Steel Design.

Höchster Bedienkomfort dank 360° Sockel. Er zijn waterkokers in vele maten, zodat er altijd een voor jou geschikt is, deze koker heeft een inhoud van 0. Een draadloze waterkoker bied niet alleen meer gemak, maar deze waterkoker is . Handige mini-waterkoker in trendy roestvrijstaal heeft en inhoud van liter en is 3graden draaibaar. Deze mini waterkoker met een inhoud van liter is uitgevoerd in trendy roestvrijstaal en dankzij het afgeschermde verwarmingselement snel en makkelijk schoon te maken. Een zeer compact maar toch krachtig model met uitneembare kalkfilter en RVS bodem met afgeschermd verwarmingselement.


Deze miniwaterkoker is ontworpen met RVS en zwarte elementen, een echte krachtpatser maar wel in een zeer compact model. Met in een inhoud van slechts 0 . De waterkoker heeft een tweezijdige uitwendige waterindicator. Tevens heeft de waterkoker een afgeschermd verwarmingselement waardoor hij makkelijk en . Coolblue: alles voor een glimlach. Ook vind je geen kalkdeeltjes meer in de thee, wat te danken is aan de uitneembare anti-kalkfilter. Een handige mini-waterkoker in trendy roestvrijstaal.


Een compacte waterkoker, prachtig uitgevoerd in metaal! De Mini is handig en praktisch. Meer heb je niet nodig om in een handomdraai water aan de kook te brengen! Voorzien van een uitneembaar anti-kalkfilter zodat je water en .

Deze mini waterkoker is uitgevoerd in trendy roestvrijstaal en dankzij het afgeschermde verwarmingselement snel en makkelijk schoon te maken. Dankzij de automatische uitschakeling en droogkookbeveiliging veilig in gebruik. Sporting such features as Stainless Steel Concealed Heating Element, TEFAL keep the competition on their toes with their latest installation.


Buy online or instore today at JB Hi-Fi. Voor 22:bestel morgen in huis! Belangrijkste specificaties- Inhoud L- Afgeschermd verwarmingselement- Tweezijdige .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts