woensdag 25 januari 2017

Boo hondje karakter

Pomeranians zijn hele lieve, zachtaardige hondjes. Ze kunnen heel ondeugend en waaks zijn. Pomeriaan pups zijn kleine hondjes , waardoor ze makkelijk te houden zijn. Ontbrekend: boo ≥ Vind boo hond op Marktplaats. Ze zijn erg aanhankelijk, vooral naar hun baasje.


Voor iedereen een voordeel.

Karakter en temperament van de pomeriaan. De pomeriaan is een levendige kleine hond. Intelligent, enthousiast om iets te leren, zeer loyaal aan zijn baasje en familie. Zij zijn waakzaam, nieuwsgierig en actief.


Maaaar dit ras was laatst ook bij dogs 10 maar nu ben ik de naam kwijt haha, iemand enig idee? De keeshond of Duitse keeshond is een hondenras afkomstig uit Duitsland. Mogelijk heeft dat te maken met het toch vrij zachte karakter van de kees en met zijn reputatie als keffer.


Gewicht : het ideale gewicht van een dwergkees is niet meer dan kg.

Uiterlijk: compact, evenwichtig lichaam in een vierkants model, hij moet ongeveer even lang als hoog zijn, met een vrij verend gangwerk. Dag mensen van Hondenplaza,. Zo zocht ik ook naar hondenbezitters van Boo in Nederland. Al snel viel mij op dat Boo zeldzaam is. Zeker in ons kleine landje.


Keeshond Dwerg pups te koop aangeboden op Puppyplaats. De dwergkees zijn vriendelijke, intelligente, speelse en levendige hondjes. Als je aan een hond denkt, welk karakter vind je dan leuk? Welk formaat hond spreekt je het meest aan? Wij bieden een nestje kleine keeshond pups te koop aan , nog reutjes beschikbaar.


Belgische afkomst , e… € 4500. Schattigs Keeshondje van 1Jaar Met een Europese Paspoort Het hondje is volledig in orde en is beschermd tegen wormen enz. Papa : Scott - eerste foto, super klein en top karakter ! Bezoek onze puppies, de pups.


De hondjes zijn meermaals ontw, gevacc en gechipt en in bezit van een europees paspoort, … € 4500. Als dit inderdaad een keeshond is zou het betekenen dat het ras al heel wat jaren bestaat en een omvangrijke geschiedenis heeft. Het fokken van deze honden richtte zich nu meer op een goed en correct gebouwde hond , met een even goed karakter.

Er zijn weinig afbeeldingen. Barbara, Vos, Quin en Boo Barbara, Vos, Quin en Boo. Ben benieuwd wat voor karakter ze hebben. De schofthoogte is niet hoger dan centimeter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts