maandag 9 januari 2017

Nefit ketel storing 4

Deze is momenteel jaar oud en geeft problemen. Zeer regelmatig (dagelijks) komt hij met. Als ik in het boekje kijkt dat bij de ketel hoort dan staat er voor code temperatuurbeveiliging is uitgeschakeld Mijn vraag is: kan ik hier zelf wat aan . Doorloop de stappen in deze tool om zelf de storing aan uw CV- ketel te verhelpen.


Display- en servicecodes tijdens normaal bedrijf. Ketel connector in toestel connector.

Aansluiting driewegklep. Daarvan vind ik weer dat je op zijn minst het recht hebt te weten wat de storing inhoud. Ik heb hier wel een handleiding van de ketel , maar ik kan daar niet zoveel vinden over waar de sensoren zitten. De fabrikant van de cv- ketel is niet verantwoordelijk voor schade die is ontstaan doordat. Toestel in bedrijf stellen.


Bijvullen en ontluchten. Waardeer dit antwoord (28)Misbruik melden. Bewaar deze gebruikersinstructie dus altijd bij de ketel.


Werkzaamheden die niet zijn opgenomen in deze gebruikersinstructie moeten door een installateur worden uitgevoerd.

Wij maken het wekelijks mee dat. Advies CV- ketel , CW-klasse. Spanning een minuutje eraf helpt wel, maar na verloop van tijd komt deze storing weer terug. Verhelp de storing door het frame van de storingscode die nu op het display verschijnt, door te lopen.


Productinformatie kennis worden gebruikt, wanneer deze onder toezicht staan of voor wat. Lage temperatuur betekent voor ruimteverwarmingstoestellen met ketel met rookgascondensor een retourtemperatuur van °C, voor lagetemperatuur-ketels 37 . Nefit Ecomline vervangen. Bij Keteldienst kunnen we dit voor jou oplossen. Dankzij onze jarenlange kennis kunnen we elke storing oplossen en is jouw huis snel weer . De originele brander kan niet altijd voldoende worden afgesloten, waardoor onderdelen kunnen gaan smelten.


Sindsdien met enige regelmaat storingscode en 5. Het lijkt echt een productfout te zijn, als ik de nodige reacties op internet zo lees, echter intergas zelf gaat daar niet in mee. Als hij werkt, dan als een zonnetje, echter zeer onbetrouwbaar vanwege de vaak terugkomende storingen. Ter info: net gelezen op Teletekst!


Zo;n zelfde soort probleem speelde eerder ook bij Vaillant ketels! Topline hebben dat het toestel brand kan veroorzaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts